Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2011

ΒΟΛΕΪ ΑΝΔΡΩΝ: Ματς ζωής και θανάτου!


Να αποχαιρετήσουν τον… παλιό χρόνο, με νίκη επί του Απόλλωνα στην Καλαμαριά, επιθυμούν οι «πράσινοι» την Πέμπτη στις 7μ.μ.(Novasports3), για την 9η αγωνιστική της Volleyleague (Γεωργιάδης, Αμασιάδης).



Άπαντες στο "τριφύλλι" γνωρίζουν πως το ματς με τον ουραγό της κατηγορίας είναι πλέον… ζωής και θανάτου και αν θέλουν να γλιτώσουν τον υποβιβασμό, πρέπει να πάρουν τη νίκη. Μια νίκη που πρέπει να γίνει το εφαλτήριο προκειμένου το 2012 να μπουν δυνατά στην… αρένα του Πρωταθλήματος.

«Μονόδρομος η νίκη»

«Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι και χρειάζεται μεγάλη προσοχή γιατί παίζουμε με μια ομάδα η οποία αγωνίζεται ελεύθερα, δεν έχει τίποτα να χάσει και αυτό την κάνει ακόμη πιο επικίνδυνη», σχολίασε ο Δημήτρης Καζάζης και πρόσθεσε: «Εμείς πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι συνέχεια και να μην τους επιτρέψουμε να μπουν στο παιχνίδι».
Ενώ ο Στάθης Ντονάς, που στα τελευταία παιχνίδια έχει χρησιμοποιηθεί και ως κεντρικός αλλά και ως διαγώνιος μιλώντας στο paovolleyball.gr τόνισε: «Είναι αναμφίβολα κρίσιμη αναμέτρηση και θέλει ιδιαίτερη προσοχή αφού και ο αντίπαλος θα διεκδικήσει ανάλογο αποτέλεσμα. Η νίκη είναι μονόδρομος και από αύριο (σ.σ. σήμερα) που είναι ουσιαστικά το τελευταίο μας παιχνίδι για το 2011 θέλουμε να ξεκινήσει η αντίστροφη μέτρηση ώστε το νέο έτος να μπούμε πιο έτοιμοι και αποφασισμένοι για να μαζέψουμε νίκες και πολύτιμους βαθμούς που θα μας απομακρύνουν από τη θέση που βρισκόμασταν μέχρι τώρα».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου