Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2011

ΣΤΙΒΟΣ: "Ευχές για πολλά… ρεκόρ"!


Να διαλύσει τα… χρονόμετρα επιθυμεί ο δρομέας μεσαίων και μεγάλων αποστάσεων του Παναθηναϊκού, Κώστας Δρόσος, όπως αποκάλυψε την Τρίτη 27 Δεκεμβρίου στην εφημερίδα «Η ΠΡΑΣΙΝΗ».




Ο μαραθωνοδρόμος του «τριφυλλιού», που όπως και ο Κώστας Πούλιος έχει προπονητή τον Αποστόλη Μόσχο, στον τελευταίο αγώνα της χρονιάς, στον 1ο από τους «Γύρους των Πόλεων», που πραγματοποιήθηκε στην Σητεία της Κρήτης, τερμάτισε 2ος στα 6χλμ. Ενώ έναν μήνα νωρίτερα ήταν ο νικητής των 5 χλμ Ανδρών στον 29ο Κλασικό Μαραθώνιο της  Αθήνας, με χρόνο 16:13.
Πλέον ο «πράσινος» δρομέας επικεντρώνει την προσοχή του στον δεύτερο αγώνα της σειράς, στη Νέα Σμύρνη στις 15 Ιανουαρίου 2012. Πρόκειται για το 56ο αγώνα δρόμου επί δημοσίας οδού «Κ. Κοτζιά», που διοργανώνουν η ΕΑΣ Πειραιά, ο Δήμος Νέας Σμύρνης και ο ΟΝΑ, υπό την αιγίδα του ΣΕΓΑΣ, με συνδιοργανωτή τον Πανιώνιο ΓΣΣ.  Η εκκίνηση και ο τερματισμός του αγώνα θα γίνουν στο στάδιο του Πανιωνίου ΓΣΣ.  Στους άνδρες η απόσταση θα είναι 6.000μ και για τις γυναίκες 4.000μ, ενώ θα γίνουν και αγώνες μικρότερων κατηγοριών.



«Έτοιμος για νέα ατομικά ρεκόρ»

Ο ταλαντούχος μαραθωνοδρόμος του Παναθηναϊκού αρχικά ανέφερε: «Είμαι ικανοποιημένος γιατί την χρονιά που μας πέρασε έκανα ατομικά ρεκόρ, σε όλα τα αγωνίσματα που έχω τρέξει, στα 1500, 3000, 5000, 10000μ.. Ωστόσο δεν μου βγήκαν ακριβώς οι χρόνοι που ήθελα στα 5000, 10000. Παρόλα αυτά θα προσπαθήσω για το καλύτερο με την έλευση της νέας χρονιάς». Και πρόσθεσε: «Η συμμετοχή μου στους Γύρους των Πόλεων είναι για καθαρά προπονητικούς λόγους, ούτως ώστε να δοκιμάσω τις δυνάμεις μου και να κάνω καλούς χρόνους στο Πανελλήνιο Κλειστού Στίβου, που θα πραγματοποιηθεί στο τέλος Φλεβάρη. Ενώ ακολουθούν το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανωμάλου Δρόμου, το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου και τέλος τα 5000 και 10000 χιλιόμετρα στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα το καλοκαίρι».
Ο Έλληνας δρομέας του «τριφυλλιού» ευχήθηκε ενόψει της νέας χρονιάς: «Θέλω να κάνω μια καλή επίδοση και να καταφέρω να πάρω μετάλλιο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, και να κατακτήσω όσο περισσότερες πρωτιές μπορώ μέχρι τότε, καθώς επίσης να κάνω και πολλά ατομικά ρεκόρ»!
Ο Κώστας Δρόσος κατέληξε: «Υγεία και ευτυχία σε όλο τον κόσμο. Θέλω τέλος να ευχαριστώ τον προπονητή μου, Αποστόλη Μόσχο αλλά και όλη την Παναθηναϊκή οικογένεια που στηρίζει την προσπάθειά μου και εύχομαι πολλά ρεκόρ και Κούπες στον σύλλογο»!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου