Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου 2011

ΒΟΛΕΪ ΑΝΔΡΩΝ: Έρχεται ο Ιβάν Κόλεφ

Στην Αθήνα θα βρίσκεται από αύριο Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2011 το πρωί, ο Ιβάν Κόλεφ προκειμένου να περάσει ιατρικές εξετάσεις, να δοκιμαστεί από τον Παναθηναϊκό, και μόνο αν πείσει τον προπονητή του "τριφυλλιού" Δημήτρη Καζάζη, αναμένεται να είναι ο αντικαταστάτης του Τζιανλούκα Σαρατσένι. 





Ο 25χρονος ακραίος που έχει ύψος 2μ., έχει αγωνιστεί σε Ιταλία, Βουλγαρία, Ιράν και Γερμανία, είναι δεξιόχειρας και μπορεί να καρφώνει από τα 3.45, ενώ κάνει μπλοκ στο 3.3!

Ξεκίνησε την καριέρα του από την ΤΣΣΚΑ Σόφιας (2003-2008), με την οποία μάλιστα ήρθε αντιμέτωπος με τον Ηρακλή το 2008 στο Τσάμπιονς Λιγκ. Στην συνέχεια αγωνίστηκε στο Καμπιονάτο και την Φορλί, έπειτα στην Α2 Ιταλίας και την Μπασάνο. Πέρσι μετακόμισε στο Ιράν και φόρεσε την φανέλα της Χεγιάτ Μασάντ. Φέτος πήρε μεταγραφή για την Γερμανική Μπότροπ, όμως έλυσε το συμβόλαιό του αρχές Δεκεμβρίου, λόγω των οικονομικών προβλημάτων που αντιμετώπιζε η ομάδα (άλλοι τέσσερις αθλητές αποχώρησαν). Συγκεκριμένα το τελευταίο του παιχνίδι το έδωσε στις 4 Δεκεμβρίου εκτός έδρας κόντρα στην Ρότενμπουργκ, όπου παρότι ηττήθηκε η ομάδα του, ο Ιβάν Κόλεφ είχε 19 πόντους, με 81% στην υποδοχή και 19/36 επιθέσεις!
Ο Κόλεφ έχει υπάρξει βασικό στέλεχος όλων των μικρών εθνικών ομάδων της Βουλγαρίας, ήταν μάλιστα αρχηγός της εθνικής ομάδας των Εφήβων, με την οποία πήρε την 6η θέση στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα του 1997, ενώ έχει αγωνιστεί και στην ανδρική ομάδα το 2008.
*Ο Τζιανλούκα Σαρατσένι σήμερα πήγε στη Λεωφόρο, όμως  δεν προπονηθηκε και μέχρι αύριο Τρίτη δεν αποκλείεται να λυθεί η συνεργασία του με τον Παναθηναϊκό. 



Ένα μικρό βίντεο για μια πρώτη γεύση του Βούλγαρου ακραίου:

http://www.youtube.com/watch?v=6mOjiaaeomc&feature=player_embedded

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου