Δευτέρα 12 Μαρτίου 2012

Μονόδρομος το «τρίποντο»




Να επιστρέψουν στις νίκες επιθυμούν άπαντες στην γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Παναθηναϊκού, την Δευτέρα 12 Μαρτίου στις 5μ.μ. επί του Μαρκόπουλου (Μιχαήλογλου – Κομπούρας, Παρ. Μαυρικίδης) και μάλιστα εκτός έδρας.

Οι «πράσινες» δεν είχαν την ευκαιρία να ξεκουραστούν μετά την ήττα της Παρασκευής από τον Ολυμπιακό, προκειμένου σήμερα να δείξουν ένα άλλο πρόσωπο μέσα στον αγωνιστικό χώρο και να κατακτήσουν το «διπλό» που είναι… μονόδρομος.

Ο προπονητής του «τριφυλλιού», Σπύρος Χουντουμάδης το Σαββατοκύριακο «δούλεψε» κυρίως στο θέμα της ψυχολογίας των κοριτσιών, λέγοντάς τους ότι ανεξαρτήτου ποιο είναι το αποτέλεσμα ενός αγώνα, η εικόνα πρέπει να είναι αντάξια του ονόματος του Παναθηναϊκού. Τους τόνισε ότι πρέπει να τα δώσουν όλα για να παραμείνουν ζωντανές στο στόχο του Κυπέλλου, και πως δεδομένης της οικονομικής κατάστασης που αντιμετωπίζει ο ερασιτεχνικός αθλητισμός δεν πρέπει να απογοητεύσουν τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, Αχιλλέα Μακρόπουλο, που στηρίζει την ομάδα.

Ο Έλληνας τεχνικός, μιλώντας στην εφημερίδα  «Πράσινη», για το σημερινό παιχνίδι σημείωσε: «Παραδοσιακά το Μαρκόπουλο δυσκολεύει τον Παναθηναϊκό μέσα στην έδρα του. Όμως πλέον υπάρχει διαφορά δυναμικότητας μεταξύ των δύο ομάδων και θα πρέπει να φύγουμε με τους βαθμούς της νίκης, οι οποίοι θα μας βοηθήσουν και αγωνιστικά και ψυχολογικά ούτως ώστε να παραμείνουμε στον στόχο του Κυπέλλου. Θα πάμε στο Μαρκόπουλο για να κερδίσουμε».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου