Τρίτη 13 Μαρτίου 2012

«Να εκπληρώσουμε τουλάχιστον τον έναν στόχο»!



Τα μέγιστα συνέβαλλε στην επίτευξη της νίκης του Παναθηναϊκού επί του Μαρκόπουλου, η Έλενα Χριστοδούλου που σε ένα ακόμη μας αγωνίστηκε ως διαγώνια.

 Η νεαρή ακραία του "τριφυλλιού" μιλώντας στην εφημερίδα η «Πράσινη» εξήγησε: «Είχαμε ένα εύκολο απόγευμα. Το σημαντικό είναι ότι πήραμε μια «καθαρή» νίκη, κάτι που χρειαζόμασταν. Το Μαρκόπουλο η αλήθεια είναι πως δεν έχει σχέση με την ομάδα των προηγούμενων χρόνων ή στην αρχή της χρονιάς, και έτσι χωρίς να πιάσουμε πολύ καλή απόδοση, πήραμε μια εύκολη νίκη».
Σχετικά με τη δική της απόδοση η νεαρή ακραία τόνισε: «Νομίζω ότι έχει ανέβει η απόδοσή μου από τις προπονήσεις, και ήμουν έτοιμη να μπω να βοηθήσω την ομάδα μου ακόμη και από μία διαφορετική θέση. Πρέπει να βάλουμε όλες στο μυαλό μας αυτό που είπε η αρχηγός, Ξανθή Μυλωνά, πως πρέπει πρώτα η κάθε μία από εμάς να έχουμε στο μυαλό μας να δίνουμε το 100% και μετά να κοιτάζουμε δίπλα μας».
Τέλος για την αναμέτρηση της Δευτέρας με την ΑΕΚ, σχολίασε: «Κοιτάζουμε έναν έναν τους στόχους μας. Την Δευτέρα θέλουμε να παρουσιάσουμε ένα καλό πρόσωπο απέναντι στην ΑΕΚ.
Θέλουμε να μας στηρίξει ο κόσμος μας, όπως κάνει ο κόσμος της αντιπάλου μας, και να διεκδικήσουμε ότι καλύτερο. Από εκεί και πέρα όμως πολύ σημαντικό είναι στο ματς με το Ανατόλια για το Κύπελλο, και ενδόμυχα η προσοχή μας είναι εκεί, αφού θέλουμε να τελειώσουμε τη χρονιά εκπληρώνοντας τουλάχιστον έναν από τους στόχους μας»!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου