Πέμπτη 15 Μαρτίου 2012

Στίγγας: «Τυχερός που συνεργάστηκα με τον «Σώτο»»!



Καλή επιτυχία ευχήθηκε μέσω της εφημερίδας η «Πράσινη», ο νεαρός κεντρικός του Παναθηναϊκού, Κάσσανδρος Στίγγας, που όπως χαρακτηριστικά ανέφερε έμαθε πολλά από τον αρχηγό του «τριφυλλιού» και τον ευχαριστεί γι αυτό!

Μια γλυκιά νοσταλγία και ταυτόχρονα μια απέραντη ευγνωμοσύνη αισθάνονται όλοι οι νεαροί αθλητές που στελεχώνουν πλέον την ανδρική ομάδα βόλεϊ του Παναθηναϊκού, μετά την αποχώρηση του Σωτήρη Πανταλέοντα, με τον Κάσσανδρο Στίγγα να θέλει μέσω της «Πράσινης» να τον ευχαριστήσει για όσα του έμαθε!

Ο νεαρός κεντρικός του Παναθηναϊκού, που έχει ανέβει πολύ αγωνιστικά τον τελευταίο καιρό, μετά τη νίκη της ομάδας του στο φιλικό με τον Φοίνικα Σύρου, μιλώντας στην «Πράσινη» θέλησε να στείλει το δικό του μήνυμα στον αρχηγό της ομάδας του: «Αισθάνομαι πολύ τυχερός που συνεργάστηκα με τον «Σώτο». Θεωρώ ότι με βοήθησε αρκετά να βελτιώσω αρκετά στοιχεία σε ατομικό επίπεδο και θέλω να τον ευχαριστήσω γι’ αυτό. Παράλληλα θέλω να του ευχηθώ καλή επιτυχία στην καριέρα του στην Ιταλία».
Ο 18χρονος μπλοκέρ του «τριφυλλιού» εν συνεχεία εξέφρασε την πεποίθησή του ότι η ομάδα μπορεί να ανταπεξέλθει στους στόχους της και να παραμείνει στην μεγάλη κατηγορία. «Βρισκόμαστε σε μια πολύ καλή φάση, μετά την παρουσία μας στο Final 8 του Κυπέλλου. Η προσθήκη των Ζουπάνι και Κοστιλιάνο, μας βοήθησαν πάρα πολύ τόσο αγωνιστικά, όσο και ψυχολογικά και πιστεύω πως αν συνεχίσουμε έτσι θα καταφέρουμε να πετύχουμε αυτό που θέλουμε», ανέφερε και κατέληξε: «Θα κάνουμε ότι μπορούμε για να παραμείνει ο Παναθηναϊκός στην Volleyleague»!

Θετικό το κρας τεστ

Επιτυχημένο ήταν το κρας τεστ ενόψει της κρίσιμης αναμέτρησης με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης, για τον Παναθηναϊκό που αν και έχανε με 1-0 σετ αντέδρασε και εντέλει επικράτησε 3-1 (24-26, 25-21, 25-18, 25-20) του Φοίνικα Σύρου στο φιλικό της Πέμπτης που πραγματοποιήθηκε στο κλειστό της Λεωφόρου.
Οι «πράσινοι» συνεχίζουν τις καλές εμφανίσεις που είχαν ξεκινήσει από τον προημιτελικό του Κυπέλλου και χθες έδειξαν ότι είναι έτοιμοι να υπερασπιστούν την παραμονή τους στην Α1 στα επόμενα ματς του πρωταθλήματος, αρχής γενομένης το Σάββατο με τον Εθνικό.
Στον «Τάφο του Ινδού» βρέθηκε και ο πρόεδρος του ΤΑΑ, Χρόνης Ακριτίδης, ο οποίος υποσχέθηκε στους αθλητές του ότι μέχρι την Παρασκευή αναμένεται να δουν να… φουσκώνει ο τραπεζικός τους λογαριασμός, για να πάνε χαρούμενοι στην Αλεξανδρούπολη.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Καζάζης): Αγγελόπουλος, Γκορμπάτκοφ, Κοτσιλιάνος, Πρωτοψάλτης, Στίγγας, Ζουπάνι /Δαρίδης(λ), Μαδούρας, Πιπέργιας.
ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΣΥΡΟΥ (Νεόφυτος): Κουρνέτας, Ντόκιτς, Γκόρτσανιουκ, Λάππας, Θάνος, Σουλτανόπουλος /Κουρούπης (λ), Παπαγγελόπουλος, Μπρίτζιτς, Ντάγκουμπιτς, Τσέργας, Αρβαντίτης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου