Τρίτη 13 Μαρτίου 2012

«Επιτέλους να δείξουμε το καλό μας πρόσωπο»!


Για την αναμέτρηση κόντρα στο Μαρκόπουλο, αλλά και για τα επόμενα κρίσιμα ματς που ακολουθούν, με ΑΕΚ για το Πρωτάθλημα και με Ανατόλια για το Κύπελλο, μίλησε η αρχηγός του Παναθηναϊκού Ξανθή Μυλωνά, στο "Captains blog" στην εφημερίδα η "ΠΡΑΣΙΝΗ".

 
Η Λαρισαία λίμπερο του "τριφυλλιού" ανέφερε: «Επιστρέψαμε στις νίκες με ένα «καθαρό» σκορ 3-0. Παίξαμε γενικά καλά, και όσο χρειάστηκε για να κερδίσουμε το Μαρκόπουλο. Σίγουρα μπορούμε να παίξουμε ακόμη καλύτερα, και να αποφύγουμε τα επαναλαμβανόμενα λάθη που κάνουμε.
 Χθες απειληθήκαμε μόνο στο δεύτερο σετ, όπου κάναμε πολλά λάθη, γιατί χαλαρώσαμε και ανέβηκε ο αντίπαλος  μας. Παρόλα αυτά σοβαρευτήκαμε και πήραμε το σετ, που ήταν καθοριστικό για τη συνέχεια του παιχνιδιού. Ευτυχώς κερδίσαμε εύκολα το τρίτο στο και έτσι φτάσαμε στη νίκη.
Το θετικό είναι ότι περιορίσαμε κάπως τα λάθη μας, αλλά δυστυχώς όχι όλα. Σήμερα θα έχουμε μια ημέρα να ξεκουραστούμε, γιατί ακολουθεί ένα δύσκολο πρόγραμμα, με σημαντικά και καθοριστικά παιχνίδια, με ΑΕΚ για Πρωτάθλημα, με Ανατόλια για το Κύπελλο και μετά με Ηρακλή Κηφισιάς για το Πρωτάθλημα.
Την Δευτέρα θέλουμε να κάνουμε μια καλή εμφάνιση κόντρα στην ΑΕΚ,  να διεκδικήσουμε ότι μας αναλογεί, και έπειτα την Πέμπτη να πάρουμε την πρόκριση στον Τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος κόντρα στο αξιόμαχο και επικίνδυνο Ανατόλια.
Αναφορικά με το κατά πόσο βελτιώσαμε κάποια στοιχεία στο παιχνίδι μας, δεν μπορώ ακόμη να απαντήσω καθώς το χρονικό διάστημα μεταξύ των δύο παιχνιδιών με Ολυμπιακό και Μαρκόπουλο, δεν είναι μεγάλο, με αποτέλεσμα να μην μπορούμε ακόμη να καταλάβουμε αν αυτά που δουλεύουμε στην προπόνηση μας βγήκαν όλα στο παιχνίδι μας. Ελπίζω στο επόμενο ματς  με την ΑΕΚ, να καταφέρουμε επιτέλους να δείξουμε ένα διαφορετικό και καλύτερο πρόσωπο στον αγωνιστικό χώρο»!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου