Παρασκευή 16 Μαρτίου 2012

Τσόκας: "Όλα για όλα με Πανιώνιο!"



Να αποδείξει όχι στα λόγια, αλλά στην… πισίνα ο Παναθηναϊκός ότι είναι καλύτερη ομάδα από τον Πανιώνιο, επιθυμεί ο αρχηγός του τριφυλλιού, Γιώργος Τσόκας


Προετοιμασία για… τρίτη φορά φέτος κάνουν οι πολίστες του Παναθηναϊκού, εξαιτίας της δεύτερης διακοπής του Πρωταθλήματος, για τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της Εθνικής ομάδας πόλο, με τον Γιώργο Τσόκα, να «βλέπει» την ομάδα του έτοιμη να διεκδικήσει την είσοδό της στα πλέι οφ του Πρωταθλήματος, νικώντας τον Πανιώνιο.

Ο προπονητής του «τριφυλλιού», Φάνης Κουντουδιός προετοιμάζει την ομάδα του τόσο για τη συνέχεια στον θεσμό του Κυπέλλου, όσο και για το Πρωτάθλημα, χωρίς να έχει στην διάθεσή του τους τρεις διεθνείς, Μίμη Αληχανίδη, Γιώργο Αφρουδάκη και Κώστα Κοκκινάκη. Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού, μιλώντας στην εφημερίδα η «Πράσινη» εξήγησε: «Συνεχίζουμε την προετοιμασία μας για… 3η φορά μέσα στην σεζόν, εξαιτίας της διακοπής του Πρωταθλήματος για την εθνική ομάδα. Μας έχει κουράσει όλους τους αθλητές αυτή η κατάσταση, αλλά δυστυχώς έτσι είναι η κατάσταση και προχωράμε».
Εν συνεχεία ο έμπειρος φουνταριστός του «τριφυλλιού» αναφέρθηκε στην επανέναρξη του Πρωταθλήματος και σχολίασε: «Στις 18 Απριλίου θα αναμετρηθούμε με τα Χανιά για το Κύπελλο και αμέσως μετά στις 21 Απριλίου, θα πρέπει να νικήσουμε τον Πανιώνιο, σε ένα παιχνίδι που θα κρίνει την είσοδό μας στα πλέι οφ». Καταλήγοντας ο Γιώργος Τσόκας σχολίασε: «Ο στόχος μας είναι η είσοδός μας στα πλέι οφ και πιστεύω ότι είναι εφικτός. Είναι δύσκολο βέβαια, αλλά μπορούμε να τα καταφέρουμε. Είμαστε πολύ καλύτερη ομάδα από τον Πανιώνιο, αλλά πρέπει να το δείξουμε μέσα στην πισίνα». 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου