Παρασκευή 16 Μαρτίου 2012

«Πετάνε» τα κομάντο!



Με κεκτημένη ταχύτητα από την καλή τους πορεία στο Κύπελλο, θα "πετάξουν" το Σάββατο το πρωί οι «πράσινοι» για την Αλεξανδρούπολη, με στόχο να διεκδικήσουν ότι τους αναλογεί, σύμφωνα με τον νεαρό Άκη Δαρίδη


Με διάθεση να «παλέψουν» αναχωρούν για την Αλεξανδρούπολη το Σάββατο το πρωί αεροπορικώς τα… κομάντο του Παναθηναϊκού, με στόχο το «διπλό» κόντρα στον Εθνικό, στην «μάχη» που δίνουν για την παραμονή τους στην μεγάλη κατηγορία.

Ο τεχνικός του «τριφυλλιού», Δημήτρης Καζάζης, θέλει να εκμεταλλευτεί την καλή διάθεση που έχουν οι αθλητές του, ιδιαίτερα μετά την καλή τους παρουσία στο Final 8 του Κυπέλλου Ελλάδας, προκειμένου το Σάββατο στις 7μ.μ.ο ΠΑΟ να πάρει βαθμούς από τον Εθνικό, για να παραμείνει ζωντανός στην «μάχη» για την παραμονή του στην Volleyleague.
Ο νεαρός λίμπερο του Παναθηναϊκού, Άκης Δαρίδης, μίλησε στην εφημερίδα η «Πράσινη» για το αυριανό ματς: «Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, σε μια πολύ δύσκολη έδρα. Ψυχολογικά έχουμε ανέβει πολύ, μετά το Final 8 του Κυπέλλου, και αν η απόδοσή μας είναι η ίδια με αυτά τα ματς, πιστεύω ότι θα μας χαμογελάσει η τύχη και θα πάρουμε ότι μας αξίζει, ακόμη και τη νίκη»!
Ενώ σχετικά με το αν πιστεύει ότι ο Παναθηναϊκός μπορεί να διεκδικήσει ακόμη και τώρα την παραμονή του στην Volleyleague, ο Άκης Δαρίδης κατέληξε: «Εμείς θα το «παλέψουμε» μέχρι το τέλος. Οι πιθανότητες θα εξαρτηθούν από εμάς και την απόδοσή μας στα εναπομείναντα ματς».

ΕΣΑΠ: Μετά από κοινές αιτήσεις ΤΑΑ και αθλητών, λύθηκαν από την Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών τα Συμβόλαια των αθλητών του ΤΑΑ Παναθηναϊκός Μίλος Στοΐκοβιτς και Σωτήρη Πανταλέοντα.

Πηγή:Η Πράσινη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου