Παρασκευή 16 Μαρτίου 2012

Άστραψε και βρόντηξε ο Ακριτίδης!




Την αντίδρασή για τους χειρισμούς της ΕΣΑΠ, σε διάφορα θέματα σχετικά με τον Παναθηναϊκό, εξέφρασε σε έντονο ύφος ο πρόεδρος του «πράσινου» ΤΑΑ, Χρόνης Ακριτίδης, κατά την συνεδρίαση του ΔΣ της ΕΣΑΠ την Πέμπτη το απόγευμα. 

Ο ισχυρός άνδρας του «τριφυλλιού» έκανε λεκτική επίθεση αρχικά προς τους ιθύνοντες της ΕΑΠ και του Ολυμπιακού. Αρχικά ζήτησε τον λόγο στον εκπρόσωπο των Αχαιών, Χάρη Βασιλείου, για την αναίτια είχε αντίδραση της ΕΑΠ, στην μεταγραφή του Στίγγα στο «τριφύλλι».
Στη συνέχεια ανέβηκαν οι τόνοι με τον πρόεδρο της Λίγκας, Παντελή Ταρνατώρο, να ζητάει τα… ρέστα για την ανακοίνωση του Παναθηναϊκού σχετικά με την ήττα του Ολυμπιακού από την ΕΑΠ(!), και τον Χρόνη Ακριτίδη να εξηγεί ενδελεχώς τα αίτια που οδήγησαν στην κοινοποίηση της ανακοίνωσης μετά το… περίεργο ματς, με τις διευκρινήσεις να κρίνονται επαρκείς στα μέλη του ΔΣ.
Στη συνέχεια ο πρόεδρος του ΤΑΑ Παναθηναϊκός κατηγόρησε τον πρόεδρο της ΕΣΑΠ, ότι δεν επικοινώνησε μαζί του για να συναινέσει στην ανακοίνωση που εξέδωσε η ΕΣΑΠ κατά του Γιώργου Μανωλόπουλου, και πως δεν έλαβε υπόψιν του το έγγραφο που είχε αποστείλει ο Παναθηναϊκός, όπου ζητούσε εξηγήσεις για τις δηλώσεις του Χριστόπουλου. Τέλος σε έντονο ύφος ο Ακριτίδης του… υπενθύμισε στον Ταρνατώρο ότι μπορεί να είναι πρόεδρος του ΤΑΑ Ολυμπιακός, ωστόσο ως πρόεδρος του θεσμικού οργάνου της Λίγκας, πρέπει να ενεργεί προς το συμφέρον όλων των σωματείων και όχι να πράττει προς όφελος του Ολυμπιακού!

Στις 21/3 η εκδίκαση της ΕΕΑ για τον Ηρακλή

Κατά την χθεσινή συνεδρίαση του ΔΣ της ΕΣΑΠ αποφασίστηκαν μεταξύ άλλων τα ακόλουθα:
Μετά τον ορισμό της 21/3/2012, ως ημέρα εκδίκασης στην ΕΕΑ των υποθέσεων που αφορούν τα ΤΑΑ Ηρακλής και Παναθηναϊκός , θα αναμένεται η σχετική απόφαση.
Ανάλογα με τις αποφάσεις της ΕΕΑ ή του Αθλητικού Δικαστή (δικάσιμος στις 30/3/2012 όπου εκδικάζεται και η υπόθεση του ΤΑΑ ΕΑ Πατρών), θα συγκληθεί το ΔΣ της ΕΣΑΠ για να αποφασιστεί η ακριβής ημερομηνία έναρξης της Α' φάσης των Play Offs και των Play Outs και εφόσον χρειαστεί, θα επεκταθεί η αγωνιστική περίοδος έως τις 9 Μαΐου 2012.
Αποφασίστηκε να γίνουν όλες οι ενέργειες για την κτήση ξεχωριστού ΑΦΜ για όλα τα ΤΑΑ-Μέλη της ΕΣΑΠ με βάση την κείμενη νομοθεσία
Αποφασίστηκε να συνεχιστούν οι παρεμβάσεις της ΕΣΑΠ προς την Πολιτεία για την αλλαγή του νομικού καθεστώτος ευθύνης των διοικούντων τα ΤΑΑ, με βάση την διάταξη του άρθρου 118Α του ν. 2725/99 και αντίστοιχες παρεμβάσεις της ΕΣΑΠ σε εκκρεμείς υποθέσεις στην ΕΕΟΔΑΠ
Αποφασίστηκε να γίνουν όλες οι ενέργειες για την έκδοση της προβλεπόμενης Υπουργικής Απόφασης για την επιχορήγηση των ΤΑΑ-Μελών της ΕΣΑΠ, με βάση τον πρόσφατα ψηφισθέντος αθλητικό νόμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου