Πέμπτη 15 Μαρτίου 2012

«Με γεμάτο τον Ναό μας για τη νίκη»!



Μολονότι η τύχη δεν… χαμογέλασε στις μπασκετμπολίστριες  του Παναθηναϊκού, στην προχθεσινή κλήρωση για το Final 4 του Κυπέλλου Ελλάδας, αφού έριξε στον δρόμο τους τον Αθηναϊκό, η Αφροδίτη Κοσμά δεν χάνει την αισιοδοξία της. 

Η 28χρονη φόργουορντ του «τριφυλλιού» μίλησε στο paowbc, για το σαββατιάτικο κρίσιμο ματς κόντρα στον Πανιώνιο για το Πρωτάθλημα, αλλά και για το Final 4 του Κυπέλλου. Αρχικά ανέφερε: «Το παιχνίδι του Σαββάτου είναι το πιο σημαντικό της χρονιάς. Έχουμε ανάγκη τον υπέροχο κόσμο μας, ο οποίος πρόκειται να μας δώσει την ώθηση ώστε να φτάσουμε στη νίκη, καλύπτοντας και τη διαφορά της ήττας του πρώτου γύρου. Θέλω να δω γεμάτο τον ναό μας, τον «Τάφου του Ινδού». Θα τα δώσουμε όλα και πιστεύω ότι στο τέλος θα τα καταφέρουμε».
Παράλληλα αναφορικά με το Κύπελλο η Αφροδίτη Κοσμά κατέληξε: «Θεωρώ ότι ήμασταν άτυχοι στην κλήρωση, καθώς ο Αθηναϊκός αποτελεί το φαβορί της διοργάνωσης. Εμείς πάντως θα το παλέψουμε, θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό και θα διεκδικήσουμε όσες πιθανότητες μας αναλογούν για να περάσουμε στον τελικό, κάτι βέβαια δύσκολο με δεδομένη την δυναμικότητα του αντιπάλου που θα αντιμετωπίσουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου