Δευτέρα 18 Ιουνίου 2012

Σηκώνουν μανίκια, ή… κατεβάζουν ρολά!



Ημέρα αποφάσεων αναμένεται να είναι η σημερινή για τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη, Αχιλλέα Μακρόπουλο, που έχει ζητήσει περίοδο… χάριτος μέχρι τις Εθνικές εκλογές από τους αθλητές και προπονητές όλων των τμημάτων του Παναθηναϊκού ΑΟ.
Έτσι από χθες αργά το βράδυ ή σήμερα το πρωί, εκτός από την χώρα θα αποφασισθεί και το μέλλον της «Μάνας του Λόχου», μιας και ο ισχυρός άνδρας του συλλόγου, όπως είχε προαναγγείλει, αναμένεται να κοινοποιήσει τις δικές του προθέσεις, σχετικά με τα ομαδικά και ατομικά τμήματα του «τριφυλλιού», μήπως δηλαδή επιλέξει να καλύψει το μπάτζετ σε κάποιο από τα τμήματα, όπως είχε κάνει πέρσι με το πόλο.
Από εκεί και πέρα μπαράζ συναντήσεων αναμένεται να έχει ο γενικός αρχηγός, Δημήτρης Μούρτος αρχικά με τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη και στη συνέχεια με τους εφόρους και προπονητές όλων των τμημάτων, προκειμένου να τους ανακοινώσει τις αποφάσεις του προέδρου, αλλά και να δρομολογηθούν οι εξελίξεις σε όλα τα τμήματα. Ο χρόνος ήδη πιέζει με το μπάσκετ γυναικών να είναι αυτό που… καίγεται πιο νωρίς, μιας και η μεταγραφικής περίοδος έχει ήδη ξεκινήσει, ενώ ακολουθούν τα τμήματα βόλεϊ -με την μεταγραφική περίοδο του γυναικείου τμήματος να είναι 10 Ιουλίου με 10 Αυγούστου- και το τμήμα πόλο. Το θέμα που είναι ακόμη υπό… συζήτηση είναι το αν θα κατεβάσει ο Παναθηναϊκός τα τμήματά του στην εκάστοτε Α1 κατηγορία ή αν επιλέξει να αγωνιστεί κάποιο από αυτά ή και όλα, στην Α2!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου