Τρίτη 19 Ιουνίου 2012

«Τρέχει» η Καρπουζά!


 

 Κολάν αντί για σορτσάκι φόρεσε η νεαρή μπλοκέρ του Παναθηναϊκού, Άννα Καρπουζά, που ποζάρει στον φωτογραφικό φακό του Γιώργου Σανταμούρη


Είναι παθιασμένη με το τρέξιμο, μολονότι η ζωή της περιλαμβάνει άπειρες ώρες προπόνησης, μιας και είναι βολεϊμπολίστρια του Παναθηναϊκού.
 
Ο λόγος για την Άννα Καρπουζά που έδωσε συνέντευξη στο πρώτο blog για Ελληνίδες δρομείς, το ladiesrun.gr. Η κεντρική του «τριφυλλιού» αν και συνεχίζει να προπονείται στο κλειστό του Μετς, με τις συμπαίκτριές της, μετά την ολοκλήρωση του Πρωταθλήματος της Α1 Γυναικών, βρίσκει χρόνο να «τρέχει», αφού αυτή τη μορφή άσκησης απολαμβάνει περισσότερο από όλες.  
«Παίζω βόλεϊ επαγγελματικά. Τρέχω όσο μου το επιτρέπει το άθλημά μου, κυρίως σε περιόδους προετοιμασίας πριν την αγωνιστική περίοδο, σε συνδυασμό με αερόβια γυμναστική, για να αποκτήσω τη φυσική κατάσταση που απαιτείται. 
Συνήθως θα με βρείτε στο ΟΑΚΑ αν δεν αναμετρώμαι με το διάδρομο του γυμναστηρίου», αναφέρει αρχικά η νεαρή μπλοκέρ του Παναθηναϊκού και προσθέτει: «Για εμάς που αθλούμαστε όλη μέρα είναι αναμενόμενο να είμαστε «fit».
 Για όσους αντίθετα κάνουν δουλειά γραφείου και η καθιστική ζωή τους περιορίζει σε μία καρέκλα, θεωρώ ότι το τρέξιμο είναι ο πιο προσιτός και εύκολος τρόπος να φροντίσουν το σώμα τους. Όταν τρέχω προτιμώ να είμαι μόνη. Εγώ και το i-pod. 
Κάνω καλύτερα focus. Ακούω συνήθως ρόκ μουσική. Ενώ οι Prodigy με «εκνευρίζουν» με την καλή έννοια, μου δίνουν ώθηση να συνεχίσω»!
Τέλος αποκαλύπτει πως ντύνεται όταν τρέχει και τι τρώει μετά την άσκηση: «Στο ντύσιμο προτιμώ τα κολάν και τα boyfriend (υπερμεγέθη, βαμβακερά) t-shirts. Σταθερή αξία.
Αγαπημένη «ανακάλυψη» υγιεινού σνάκ είναι τo frozen yogurt. Με φρούτα και δημητριακά, χωρίς λιπαρά, και προπαντός το «προνόμιο» γεύσης παγωτού»!
Ενώ η Άννα Καρπουζά κατέληξε: «Για όσες έχουν μόλις ξεκινήσει να τρέχουν και γυρίζουν κατάκοπες στο σπίτι, ένα έχω να πω: Μην σας παίρνει από κάτω, «If your body hurts then youre doing something right»»!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου