Πέμπτη 21 Ιουνίου 2012

Αύριο μπαίνει στην «μάχη» ο ΠΑΟ



 Ξεκίνησε χθες και θα διαρκέσει μέχρι την Κυριακή 24 Ιουνίου η Α’ φάση του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης Μίνι Παίδων (γεννημένοι το 2000), στους 4 από τους 6 Ομίλους της διοργάνωσης, με τον Παναθηναϊκό να «μπαίνει» αύριο στην μάχη.
Οι «πράσινοι» είναι στον Β’ όμιλο Αττικής, με τους αγώνες να διεξάγονται στο κολυμβητήριο του Γέρακα και του Χαλανδρίου, ενώ απαρτίζεται από τις εξής ομάδες: Νηρέας Χαλανδρίου, ΝΟ Χίου, Νηρέας Γέρακα, Παναθηναϊκός, ΝΟ Χανίων, ΝΟ Ρεθύμνου.
Παράλληλα τον Α’ όμιλο Αττικής, που οι αγώνες θα γίνουν στο κολυμβητήριο Αλίμου, Νέας Σμύρνης, απαρτίζουν οι: ΓΣ Ηλιούπολης, ΝΟ Βουλιαγμένης, Ποσειδών Ιλισίων, Πανιώνιος, ΝΟ Καλαμακίου, Τρίτων Αμαρουσίου. Ενώ στον Γ’ όμιλο, που φιλοξενείται στο Παλαιό Φάληρο και στη Νέα Σμύρνη, είναι οι: ΑΝΟ Γλυφάδας, ΑΟ Πετρούπολης, Εθνικός Πειραιά, ΝΟ Σύρου, Παλαιό Φάληρο, Ολυμπιακός.
Χθες ξεκίνησαν οι αγώνες στον Δ’ όμιλο Θεσσαλονίκης που αποτελούν οι: Ηρακλής, Άθως Χαλκιδικής, ΠΑΟΚ, Άρης Θεσσαλονίκης, Πανσερραϊκός, ΠΑΣ Φοίβος. Ενώ την ερχόμενη εβδομάδα (29/6 – 1/7) θα διεξαχθούν οι αγώνες της Α’ φάσης και στους υπόλοιπους δύο Ομίλους, του Βόλου: Νηρέας Λαμίας, ΝΟΒΑ, ΝΟ Λάρισας, ΟΥΚ Βόλου, Νίκη Βόλου και της Πάτρας: ΝΕ Πατρών, ΝΑΟ Κέρκυρας, ΝΟ Πατρών, Ιωνικός Νίκαιας.
Στην Β’ φάση του πρωταθλήματος (13-15 Ιουλίου) προκρίνονται οι 3 πρώτες ομάδες από τους Ομίλους της Αττικής και της Θεσσαλονίκης και οι 2 πρώτες ομάδες από τους Ομίλους Βόλου και Πατρών (σύνολο 16 ομάδες).

Γιορτή για τους λιλιπούτειους πολίστες!

Το 2ο εσωτερικό τουρνουά των ακαδημιών πόλο ολοκληρώνεται σήμερα στο ΟΑΚΑ, και με αυτό «πέφτει» η αυλαία της σεζόν 2011-12. Οι υπεύθυνοι των ακαδημιών έχουν ετοιμάσει μια γιορτή για όλα τους λιλιπούτειους πολίστες με απονομές και βραβεύσεις στις 8μ.μ στο χώρο της πισίνας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου