Σάββατο 23 Ιουνίου 2012

«Να έρθει κόσμος στο γήπεδο»!



  Παναθηναϊκός και Ένωση Βύρωνα συνδιοργανώνουν με τους Δήμους Βύρωνα και Αθηνών την τελική φάση του πανελληνίου πρωταθλήματος κορασίδων που θα ολοκληρωθεί αύριο στο κλειστό γυμναστήριο του Μετς, με τη συμμετοχή εκτός των δύο προαναφερθέντων συλλόγων, των ομάδων του Αίαντα Ευόσμου και της Ελπίδας Αμπελοκήπων. 

Κατά την Συνέντευξη Τύπου, που παρέθεσαν το μεσημέρι της Παρασκευής στο Δημαρχείο Βύρωνα, ο «οικοδεσπότης» Δήμαρχος, Νίκος Χαρδαλιάς υπογράμμισε: «Σας καλωσορίζουμε στον φιλόξενο δήμο μας και μιλώ εκ μέρους και του Δημάρχου Αθηνών, Γιώργου Καμίνη και της προέδρου του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου, Παναγιώτα Ψαράκη αλλά και του καλού μου φίλου Αχιλλέα Μακρόπουλου που σήμερα δεν μπόρεσε να βρεθεί κοντά μας. 
Ευχόμαστε όλοι να γίνει ένα πολύ όμορφο τουρνουά για τα ίδια τα παιδιά που συμμετέχουν και να ξέρουν πως μέσα από τη χαρά που παίρνουν μάς κάνουν κι εμάς πιο δυνατούς. Καλωσορίζουμε στην πόλη μας τις αποστολές και τους ευχόμαστε η διοργάνωση να μείνει στη μνήμη τους».
 

«Να έρθει κόσμος στο γήπεδο»!

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, Βασίλης Βλαχονικολός ανέφερε: «Ευχαριστούμε τις διοικήσεις των δύο δήμων και των δύο συλλόγων που έφεραν τη διοργάνωση στην Αθήνα ώστε να μπορούν οι ομάδες μας να κατακτήσουν κάτι καλύτερο από το να παίζαμε μακριά, χωρίς τους φίλους και τους συγγενείς. Στον Παναθηναϊκό έχουμε προετοιμαστεί και αν δείξουμε το καλό μας πρόσωπο μπορούμε να είμαστε μέσα στους στόχους. Καλή επιτυχία σε όλους».

Ενώ η αρχηγός της ομάδας, που είχε αναδειχθεί και καλύτερη πασαδόρος στο Final 4 της ΕΣΠΑΑΑ, Ειρήνη Βελούδη, συμπλήρωσε: «Να ευχαριστήσουμε τον Δήμο Αθηναίων και τον Δήμο Βύρωνα που μας δίνουν την ευκαιρία να παίξουμε στην πόλη μας, δίπλα στους δικούς μας ανθρώπους. Να καλέσουμε λοιπόν τον κόσμο στο γήπεδο για να δει πολύ καλά παιχνίδια. Να ευχηθώ καλή επιτυχία σε όλους».


Τέλος την ΕΟΠΕ, εκπροσώπησε ο ταμίας του ΔΣ, που παράλληλα είναι και «άνθρωπος» του Βύρωνα, Ανδρέας Βαλσαμής, την Ένωση Βύρωνα, ο αντιπρόεδρος, Γιώργος Κούζας, η προπονήτρια, Αγγελική Γεωργοπούλου, με την αρχηγό, Κατερίνα Ποδαρά, από την Ελπίδα Αμπελοκήπων ήταν η προπονήτρια, Σούζη Παπαδοπούλου, ενώ το «παρών» έδωσε και ο έφορος του Αίαντα Ευόσμου, Θεόφιλος Ορφανίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου