Πέμπτη 21 Ιουνίου 2012

«Πράσινος» εμφύλιος στην Αίγινα


 
Η Μανωλίνα Κωνσταντίνου –δίδυμο με την Μαριώτα Αγγελοπούλου- δεν αποκλείεται να βρει στο δρόμο της την συμπαίκτριά της στον Παναθηναϊκό, Όλγα Μαλουσάρη –δίδυμο με την Αργυρώ Θεολόγου- στο 1ο τουρνουά Masters του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Beach Volley 2012 που ξεκινάει στην Αίγινα

  
Τι και αν ολόκληρη την χρονιά η μία αγωνιζόταν στο πλευρό της άλλης, η Μανωλίνα Κωνσταντίνου με την Όλγα Μαλουσάρη, το καλοκαίρι δεν αποκλείεται να βρεθούν αντίπαλες σε κάποιο από τα τουρνουά Masters του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Beach Volley 2012.

Οι δύο βολεϊμπολίστριες του Παναθηναϊκού αναμένεται να συμμετάσχουν με διαφορετικές συμπαίκτριές στο 1ο Τουρνουά Masters του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Beach Volley 2012, που ξεκινάει την Παρασκευή στην Αίγινα. Η Κύπρια ακραία του «τριφυλλιού» αγωνίζεται με την Μαριώτα Αγγελοπούλου, και μάλιστα απαρτίζουν την εθνική ομάδα μπιτς βόλεϊ της Κύπρου, και θα μπουν στο κυρίως ταμπλώ της Entry List. Ενώ η Όλγα Μαλουσάρη είναι δίδυμο με την Αργυρώ Θεολόγου, με την οποία παρά το νεαρό της ηλικίας τους, συνεργαζόταν ως προπονήτριες σε παιδιά που ήθελαν να μάθουν τα μυστικά του αθλήματος, και αγωνίζονται στην Entry list των προκριματικών, όπου περνάνε στην επόμενη φάση 4 ομάδες. 
Η Αργυρώ Θεολόγου με την Όλγα Μαλουσάρη, μιλώντας στην εφημερίδα η «Πράσινη» υπογράμμισαν: «Ξεκινήσαμε να συνεργαζόμαστε ως προπονήτριες και καταλήξαμε να γίνουμε συμπαίκτριες στο beach volley. Η αγάπη μας γι’ αυτό το άθλημα καθώς και η «απίστευτη χημεία» μεταξύ μας ήταν το βασικό κίνητρο να παίξουμε μαζί. Αφήνοντας πίσω για λίγο της χειμερινές αγωνιστικές μας υποχρεώσεις. Πιστεύουμε και ελπίζουμε σε ένα όμορφο και γεμάτο αθλητισμό καλοκαίρι. Στόχος μας αρχικά να μπούμε στο κυρίως ταμπλό την Παρασκευή που μας έρχεται στην Αίγινα και στη συνέχεια να φτάσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε»!

«Με… φόντο, το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα»

Το Κυπριακό δίδυμο στην άμμο εδώ και τρία χρόνια, πέρυσι κατέλαβε την 4η θέση όσο αναφορά την τελική ομαδική βαθμολογία στις γυναίκες, με την Μανωλίνα Κωνσταντίνου να επισημαίνει: «Η διοργάνωση πέρσι στην Αίγινα ήταν πολύ καλά οργανωμένη. Το κοινό της Αίγινας ήταν πολύ ζεστό και η παραλία ήταν όλες τις ώρες γεμάτη».
Παράλληλα για τους φετινούς στόχους της με την Μαριώτα Αγγελοπούλου σχολίασε: «Στόχος μας με τη Μαριώτα είναι το Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα beach volley Under 23. Θέλουμε και θα συμμετάσχουμε σε Masters για να βρούμε αγωνιστικό ρυθμό. Θα πρέπει αυτά τα τουρνουά να διοργανώνονται στην περιφέρεια, εκτός μεγάλων πόλεων, γιατί εκεί ο κόσμος αγκαλιάζει αμέσως το άθλημα και του δίνεται η δυνατότητα να το γνωρίσει».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου