Παρασκευή 22 Ιουνίου 2012

Πλώρη για τους Βαλκανικούς ο Δρόσος!



Μετά το ασημένιο μετάλλιο, που κατέκτησε στα 5.000μ., στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου που πραγματοποιήθηκε στο Ολυμπιακό Στάδιο, σημειώνοντας μάλιστα και νέο ατομικό ρεκόρ με χρόνο 14.46.97, ο δρομέας του Παναθηναϊκού, Κώστας Δρόσος, στοχεύει ακόμη ψηλότερα, αφού προετοιμάζεται για τους Βαλκανικούς Αγώνες 21-22 Ιουλίου, που θα διεξαχθούν στην Ανδριανούπολη της Τουρκίας.
Ο δρομέας μεσαίων και μεγάλων αποστάσεων του «τριφυλλιού» θα τρέξει 3 χλμ. και επιθυμεί να κάνει έναν καλό χρόνο και να πλασαριστεί στην πρώτη 6άδα.
Ο Κώστας Δρόσος, μιλώντας στην εφημερίδα η «Πράσινη» εξήγησε: «Προετοιμάζομαι για τους Βαλκανικούς Αγώνες, όπου στοχεύω σε μια καλή επίδοση, όπως πέτυχα και στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, όπου βελτίωσα το ατομικό ρεκόρ μου. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την απόδοσή μου και θέλω να ευχαριστήσω και τον προπονητή μου, Αποστόλη Μόσχο γιατί με την καθοδήγησή του το πέτυχα». Ο νεαρός «πράσινος» κατέληξε: «Είναι η πρώτη φορά που θα πάω σε Βαλκανικούς Αγώνες και θα ήθελα ένα καλό πλασάρισμα στην 6άδα και γιατί όχι, αν όλα πάνε καλά να ανέβω και στο βάθρο»!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου