Τρίτη 19 Ιουνίου 2012

Ημέρα εξελίξεων για την "Μάνα του Λόχου"



 Παράλληλα με την εντολή για σχηματισμό της κυβέρνησης, αναμένεται να δοθεί και η… εντολή από τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, Αχιλλέα Μακρόπουλο στον γενικό αρχηγό της «Μάνας του Λόχου», Δημήτρη Μούρτο αναφορικά με το τι μέλλει γενέσθαι σε όλα τα τμήματα του συλλόγου.
Σήμερα μέχρι το μεσημέρι οι δύο άνδρες αναμένεται να έχουν συζήτηση εφ’ όλη της ύλης, προκειμένου να δρομολογηθούν οι εξελίξεις σε όλα τα τμήματα, ομαδικά και ατομικά. Θα αποφασιστεί το αν τελικά θα κατεβούν οι ομάδες μπάσκετ, βόλεϊ ανδρών και γυναικών και πόλο στην Α1 κατηγορία ή όχι, καθώς επίσης θα οριστεί και το μπάτζετ των τμημάτων, με την ευχή ότι δεν θα ισχύσει τελικά η πρόθεση του προέδρου για στελέχωση των ομαδικών τμημάτων από νεανίδες και εφήβους.
Από εκεί και πέρα ο γενικός αρχηγός του Ερασιτέχνη θα έχει μπαράζ συναντήσεων με τους εφόρους όλων των τμημάτων, προκειμένου να τους ενημερώσει για τις αποφάσεις που θα παρθούν και να προχωρήσουν μαζί στον σχεδιασμό του εκάστοτε τμήματος.
Τέλος σήμερα το απόγευμα ο Δημήτρης Μούρτος μαζί με τον τιμ μάνατζερ του ανδρικού τμήματος βόλεϊ, Ρούλη Αγραππιδάκη αναμένεται να πάνε στο κλειστό της Λεωφόρου, προκειμένου να μιλήσουν στα παιδιά που θα συγκεντρωθούν προκειμένου να συσταθούν τα νέα παιδοεφηβικά τμήματα βόλεϊ, που υποχρεούται να έχει το ΤΑΑ Παναθηναϊκός, προκειμένου να συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της Volleylague.

Πηγή: Εφημερίδα "Η Πράσινη"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου