Τρίτη 31 Ιουλίου 2012

ΚΟΥΝΤΟΥΡΑ: «Ήρθα στον ΠΑΟ, για να μείνω»!



Με την Ελληνίδα πασαδόρο από τον Ηρακλή Κηφισιά, Έλενα Κουντουρά και την λίμπερο, Ιωάννα Μάρκου από τον Πανναξιακό ενισχύθηκε η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Παναθηναϊκού. 

Αμφότερες οι νεαρές βολεϊμπολίστριες πέρασαν χθες από τα γραφεία του Ερασιτέχνη, πριν από το ΔΣ και υπέγραψαν τα μονοετή τους συμβόλαια με το «τριφύλλι», παρουσία του προέδρου, Αχιλλέα Μακρόπουλου, του γενικού αρχηγού Δημήτρη Μούρτου αλλά και του προπονητή Σπύρου Χουντουμάδη στα γραφεία του Ερασιτέχνη».
Το όνειρό της πραγματικότητα έκανε η διεθνής με τις Νεανίδες πασαδόρος, ύψους 1,90μ. πρώην αθλήτρια της ομάδας των Βορείων Προαστίων, ερχόμενη στην ομάδα της καρδιάς της. Μιλώντας στην «Π» η Έλενα Κουντουρά τόνισε: «Από σήμερα ανήκω και επίσημα στον Παναθηναϊκό. Ευχαριστώ πολύ την διοίκηση και τον προπονητή, Σπύρο Χουντουμάδηγια την εμπιστοσύνη που δείχνουν στο πρόσωπό μου. Θεωρώ ύψιστη τιμή μετά το Εθνόσημο να φορέσω το τριφύλλι στην καρδιά»!
Καταλήγοντας η 20χρονη πασέρ σχολίασε: «Ήρθα στην κορυφαία Ελληνική ομάδα. Θα θέσουμε τις βάσεις για το μέλλον, γιατί οι Παναθηναϊκοί θέλουμε Κύπελλα, Πρωταθλήματα και ευρωπαϊκές διακρίσεις. Θα δώσω όλες μου τις δυνάμεις για να πετύχουμε τους στόχους μας! Έχω κατακτήσει 3 Πανελλήνια Πρωταθλήματα (1 κορασίδων και 2 Νεανίδων), με τον ΠΑΟ θέλω να κατακτήσω Πρωτάθλημα γυναικών. Ήρθα στον Παναθηναϊκό και ήρθα για να μείνω»!

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη: «Ο Παναθηναϊκός Α.Ο ανακοινώνει:
1. Την απόκτηση της Ελληνίδας πασαδόρου, Έλενας Κουντουρά. Η ύψους 1.90 αθλήτρια (ετ.γεν. 1992) που πέρυσι αγωνιζόταν στον Ηρακλή Κηφισιάς υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο με το Τριφύλλι.
2. Την απόκτηση της Ελληνίδας λίμπερο, Ιωάννας Μάρκου. Η ύψους 1.67 αθλήτρια (ετ. γεν. 1991) που πέρυσι αγωνιζόταν στον Πανναξιακό ενώ έχει αγωνιστεί και στην Κερατέα τη σεζόν 2010-11 και θα ενισχύσει το Τριφύλλι για -επίσης- ένα χρόνο».


Πηγή: Εφημερίδα "Η Πράσινη"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου