Παρασκευή 3 Αυγούστου 2012

Υποστολή σημαίας και στο πόλο!



 Από το κακό στο χειρότερο πηγαίνουν τα πράγματα στο τμήμα πόλο του Παναθηναϊκού, αφού μετά τον Άντρια Κομάντινα, στην έξοδο οδηγήθηκε και ο Γιώργος Τσόκας.
Ο αρχηγός του «τριφυλλιού» έπειτα από πέντε χρόνια δεν θα φοράει πλέον το σκουφάκι της αγαπημένης του ομάδας, αφού οι ιθύνοντες του τμήματος και του Ερασιτέχνη φαίνεται πως έχουν αποφασίσει να… μην κατεβάσουν το τμήμα στην Α1 κατηγορία, ενώ άγνωστο είναι αν τελικά δηλωθεί η ομάδα και στην Α2.
Ένα από τα πιο αγαπητά τμήματα του συλλόγου, στις τάξεις των οπαδών του Παναθηναϊκού, μετά από την αξιέπαινη πορεία που έχει κάνει τα τελευταία χρόνια στην Α1 πόλο, διεκδικώντας με αξιώσεις ακόμη και τίτλους, οδεύει προς την καταστροφή.
Ο Γιώργος Τσόκας, θα ενισχύσει την προσπάθεια του Εθνικού ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου στο πρωτάθλημα της Α2 ανδρών. Ο 35χρονος περιφερειακός μιλώντας στο aquaticsnews.gr τόνισε με νόημα: «Η κατάσταση που επικρατεί στον Παναθηναϊκό, όπου αγωνιζόμουν τα τελευταία χρόνια, δεν είναι καθόλου καλή. Επομένως, αφού ευχαρίστησα τους ανθρώπους, με τους οποίους συνεργάστηκα όλο αυτό τον καιρό, πήρα την απόφαση να αγωνιστώ σε κάποια άλλη ομάδα»!

Πηγή: Η Πράσινη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου