Παρασκευή 3 Αυγούστου 2012

Πιέζει ο χρόνος για τις γυναίκες!



 Αντίστροφα μετράει ο χρόνος μέχρι την ολοκλήρωση της μεταγραφικής περιόδου και στο γυναικείο βόλεϊ, με τον Παναθηναϊκό να έχει μείνει πίσω, ελλείψει οικονομικών πόρων και προγραμματισμού.
Οι ιθύνοντες της ομάδας έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τόσο για νεαρές παίκτριες, όπως η Ανθή Βασιλαντωνάκη, όσο και έμπειρες στην κατηγορία, όπως η Ελένη Κιόση, ωστόσο είναι αμφίβολο το αν θα καταφέρει να τις εντάξει στο δυναμικό του, μιας και οι συνθήκες δεν είναι ιδανικές. Προτεραιότητα οι «πράσινοι» δίνουν στην νεαρή διαγώνια της Ένωσης Βύρωνα, αν και η Κιόση έχει δώσει τα διαπιστευτήριά της τόσα χρόνια και είναι αναμφίβολο ότι θα μπορούσε να βοηθήσει περισσότερο το «τριφύλλι». Αμφότερες ωστόσο οι παίκτριες έχουν και άλλες προτάσεις, από Ολυμπιακό, Μαρκόπουλο και Πανναξιακό, που έχουν μπει δυνατά στο μεταγραφικό παζάρι, κάτι που καθιστά ακόμη πιο δύσκολη την οποιαδήποτε συμφωνία με κάποια από τις βολεϊμπολίστριες.
Επιπρόσθετα ο Σπύρος Χουντουμάδης έχει κάνει κρούση και για Αποστολία Νούσια, καθώς το «τριφύλλι» πάσχει στα άκρα, -έχει συμφωνήσει προφορικά μόνο με την Όλγα Μαλουσάρη- ωστόσο η αποζημίωση που πρέπει να δοθεί στην Λάρισα φαίνεται πως είναι ανασταλτικός παράγοντας στην εξέλιξη της μεταγραφής. Ενώ ο Πανναξιακός φαίνεται πως είναι πιο κοντά στην παίκτρια. Τέλος μέσα στην εβδομάδα αναμένεται να απαντήσει και η Άννα Καρπουζά, η οποία επίσης έχει δεχτεί πρόταση από την ομάδα της Νάξου, όπως και η Μαρία Χατζηνικολάου.

Πηγή: Εφημερίδα "Η Πράσινη"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου