Τετάρτη 1 Αυγούστου 2012

Καμπανάκι κινδύνου για πόλο!


10 ημέρες πριν ολοκληρωθεί η μεταγραφική περίοδος και ο Παναθηναϊκός δεν έχει ούτε προπονητή, ούτε κανένα συμβόλαιο παίκτη για τη νέα χρονιά και δεν ξέρει ούτε αν κατέβει στην… Α2!


Μόλις 10 ημέρες πριν την ολοκλήρωση της μεταγραφικής περιόδου (10 Αυγούστου), και ενώ όλες οι ομάδες της Α1 έχουν σχεδόν ολοκληρώσει την στελέχωσή τους, και δυστυχώς ο Παναθηναϊκός δεν έχει αποφασίσει ούτε καν αν θα δηλωθεί στην μεγάλη κατηγορία ή θα κατέβει να αγωνιστεί στην Α2!

Τα ταμεία του Ερασιτέχνη είναι… άδεια, ωστόσο αυτό που συμβαίνει στο τμήμα πόλο του «τριφυλλιού» δεν έχει προηγούμενο! Μόλις ένα δεκαήμερο πριν την λήξη της μεταγραφικής περιόδου και ο Παναθηναϊκός όχι μόνο δεν έχει κάνει έστω μία μεταγραφή, αλλά δεν έχει ούτε προπονητή, ούτε κανένα συμβόλαιο παίκτη για τη νέα χρονιά!
Όλοι οι «πράσινοι» που πέρσι έκαναν εξαιρετική χρονιά στην Α1, φτάνοντας στην 4άδα στο Πρωτάθλημα και στο Final 4 του Κυπέλλου, με τους δύο από αυτούς –Κώστα Κοκκινάκη και Γιώργο Αφρδουδάκη- να αγωνίζονται αυτήν την περίοδο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου με το εθνόσημο, μένουν ελεύθεροι, όπως και ο προπονητής της ομάδας, Φάνης Κουντουδιός.
Μετά το τέλος της αγωνιστικής περιόδου, ο τεχνικός του «τριφυλλιού» γνωρίζοντας τις δυσκολίες που αντιμετώπιζε ο σύλλογος, είχε δώσει στους διοικούντες του Ερασιτέχνη την εισήγησή του για τη νέα χρονιά. Μάλιστα εκτός από μία πιθανή ομάδα που θα έκανε πρωταθλητισμό στην Α1, ο Φάνης Κουντουδιός είχε δώσει πλάνο για μία ακόμη 12άδα που θα «πάλευε» για να μείνει στην μεγάλη κατηγορία ή απλά θα «στεκόταν» στην Α2.
Παρόλα αυτά ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, δεν τον έχει καλέσει ακόμη ούτε καν για να του ανακοινώσει τις αποφάσεις του ΔΣ της «Μάνας του Λόχου» σχετικά με το τι σκοπεύουν να κάνουν με το τμήμα πόλο. Το αν η ομάδα θα δηλωθεί στην Α1 παραμένει αμφίβολο, αφού ούτε χορηγίες έχουν βρεθεί, ούτε ο ισχυρός άνδρας έχει υπολογίσει κάποιο ελάχιστο μπάτζετ για να λειτουργήσει το τμήμα. Η αβεβαιότητα που επικρατεί στις τάξεις του Παναθηναϊκού είναι τεράστια, καθώς τόσο οι πολίστες όσο και ο προπονητής πρέπει να αποφασίσουν τι θα κάνουν τη νέα χρονιά, σε λίγα μόνο 24ωρα!

Πηγή: Εφημερίδα "Η Πράσινη"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου