Πέμπτη 2 Αυγούστου 2012

Πολιορκούν Καρπουζά και Χατζηνικολάου



 Η Μαρία Χατζηνικολάου φαίνεται πως δεν είναι στα πλάνα του προπονητή του Παναθηναϊκού, Σπύρου Χουντουμάδη, καθώς είναι ακριβή λύση για το τμήμα τη δεδομένη στιγμή –αν και δεν της έχει ακόμη γίνει κάποια πρόταση έστω και μειωμένη για να της δοθεί επιλογή να συνεχίσει στο «τριφύλλι», κάτι που σημαίνει πως διάφορες ομάδες από Α1 και Α2, όπως Πανναξιακός να της έχουν χτυπήσει την πόρτα.
Μάλιστα οι νησιώτες έχουν κάνει πρόταση και στην Άννα Καρπουζά, η οποία την εξετάζει, μιας και κατάγεται από την Κρήτη και η πρόταση για ανανέωση του Παναθηναϊκού μπορεί να μην της εξασφαλίζει ούτε τα προς το ζην. Η νεαρή μπλοκέρ αναμένεται μέχρι το σαββατοκύριακο να έχει απαντήσει θετικά ή αρνητικά στους ιθύνοντες του τμήματος για το αν θα μείνει ή όχι.
* Για ακόμη έναν χρόνο συνεχίζουν στον Ολυμπιακό οι Άννα Καβαθά και Σοφία Κοσμά: «Ο Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με την Άννα Καβαθά και τη Σοφία Κοσμά. Οι δύο βολεϊμπολίστριες υπέγραψαν συμφωνητικά συνεργασίας διάρκειας ενός έτους».
**Την Ζωή Σκόνδρα, που ήταν και στο στόχαστρο της ΑΕΚ, απέκτησε το Ανατόλια.

Πηγή: Η "Πράσινη"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου