Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2012

Υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης!


Στο πιο δυνατό φιλικό που έχει δώσει μέχρι στιγμής η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Παναθηναϊκού γνώρισε την ήττα με 3-0 (25-16, 25-19, 25-20) από την ΑΕΚ το απόγευμα της Πέμπτης στον Τάφο του Ινδού, με τα περιθώρια βελτίωσης όμως να είναι εμφανή!


Το "τριφύλλι", υπό το βλέμμα της πρώην αρχηγού, Ξανθής Μυλωνά και της Άγκι Μπάμπουλη, κοντραρίστηκε με μια ομάδα που κατά γενική ομολογία είναι ένα από τα φαβορί του πρωταθλήματος και μπορεί η δυναμικότητα των ομάδων να είναι αισθητή, χωρίς ωστόσο αυτό να εμποδίζει τον προπονητή Σπύρο Χουντουμάδη να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα, ενόψει της έναρξης του Πρωταθλήματος.
 Μετά το τέλος του αγώνα, ο Έλληνας τεχνικός, μιλώντας στην εφημερίδα "Η Πράσινη" εξήγησε: "Κάναμε πολλά λάθη, ωστόσο ήταν ένα δυνατό φιλικό και δεν έπρεπε να είμαστε τόσο σφιγμένοι. Θέλουμε τέτοια δυνατά φιλικά στην προετοιμασία μας, γιατί όταν παίζουμε με μια καλύτερη ομάδα, φαίνονται οι ατέλειές μας και έτσι μπορούμε να τις δουλέψουμε για να τις διορθώσουμε. Υπάρχουν πολλά περιθώρια βελτίωσης. Δυστυχώς δεν καταφέραμε να μεταφέρουμε στον αγωνιστικό χώρο αυτό που κάνουμε στην προπόνηση. Τώρα έχουμε δύο ακόμη ματς με Ηλυσιακό το Σάββατο και Ιωνικό Νέας Φιλαδέλφειας την Τρίτη για να τεστάρουμε τις δυνατότητές μας".

Παναθηναϊκός (Χουντουμάδης): Βασιλαντωνάκη 9 (2 μπλοκ), Χριστοδούλου 6 (1 μπλοκ, 1 ασος), Νούσια 7(1 άσος), Ιχτιάρη 4(1 μπλοκ), Κουντουρά 3, Καββαδία, Μάρκου (λίμπερο), Μαλουσάρη 1

Πηγή: Εφημερίδα "Η Πράσινη"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου