Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2012

Ετοιμάζονται για το Κύπελλο



 Τα… κεφάλια μέσα έχουν βάλει τα κορίτσια του γυναικείου τμήματος μπάσκετ του Παναθηναϊκού, που έχουν επικεντρώσει την προσοχή τους στην πρώτη επίσημη αγωνιστική τους υποχρέωση για τη νέα χρονιά, το ματς με τον Παναθλητικό στο κλειστό Συκεών, για την Β’ φάση του Κυπέλλου Ελλάδας. 

Η Γιασεμή Σαμαντούρα αν και ο αντίπαλος είναι χαμηλότερης δυναμικότητας από τις «πράσινες» έχει ζητήσει σοβαρότητα από τις αθλήτριές της για να «καθαρίσουν» από νωρίς την πρόκριση στην επόμενη φάση.
Χθες η ΕΟΚ ανακοίνωσε τους διαιτητές της Β΄ Φάσης του Κυπέλλου Μπάσκετ, με το ματς του «τριφυλλιού» με τον Παναθλητικό να το «σφυρίζουν» οι Φακίτσας-Παπαδόπουλος Θ (Φωτιάδης). Αναλυτικά το πλήρες πρόγραμμα της Β’ φάσης:
Σάββατο 29/9 στις 4μ.μ.: ΔΑΣ Άνω Λιοσίων-Τερψιθέα Γλ. Ντάβαρης-Παπαθανασίου (Παπαδόπουλος)
Κυριακή 30/9: Ν. Ρύσιου 11.30 Αναγέννηση ΝΡ-Πανιώνιος Αργυρύ-Θωμόπουλος (Μινοβγιούδης), Βούλας 12.00 Πρωτέας Β.-Κρόνος Αγ. Δημ. Παυλόπουλος-Σιώκας (Μίχας), Σπόρτιγκ 12.00 Σπόρτιγκ-ΠΑΟΚ Θεοδωρόπουλος-Αναγνώστου (Βαμβακάς), Συκεών 12.00 Παναθλητικός-Παναθηναϊκός Φακίτσας-Παπαδόπουλος Θ (Φωτιάδης), Αργυρούπολης 12.00 Ελληνικό-Ίκαρος Καλ. Διμπινούδης-Μπούκας (Τσάμης), Στρέφη 12.00 Αστέρας Εξ.-Αθηναϊκός Σκούτας-Αποστολίδης (Πετράκης),
*Ο αγώνας Άρης-Ολυμπιακός Βόλου θα διεξαχθεί στις 3/10.

Πηγή: Εφημερίδα "Η Πράσινη"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου