Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2012

Τρώγοντας έρχεται η όρεξη!




Να πάνε ακόμη υψηλότερα, συνεχίζοντας την σκληρή δουλειά που έχουν ξεκινήσει από πέρσι ευχήθηκαν παίκτριες και τεχνικό τιμ της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του Παναθηναϊκού, στο προχθεσινό γεύμα που παρέθεσαν χορηγοί της ομάδας

  



Οι ιδιοκτήτες της ταβέρνας στα Μελίσσια «Τα 3 αδέλφια» ποζάρουν μαζί με τα κορίτσια του Παναθηναϊκού!




Το πρώτο γεύμα της χρονιάς, για την γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού πραγματοποιήθηκε την Τρίτη το βράδυ στην ταβέρνα «Τα τρία αδέλφια» στα Μελίσσια, που είναι και εκ των μικροχορηγών της ομάδας, που μάλιστα έχει και διαφημιστική ταμπέλα στο κλειστό της Λεωφόρου Αλεξάνδρας.
Το εξαιρετικό κλίμα μεταξύ παικτριών, τεχνικού τιμ και διοίκησης του τμήματος είναι αξιοζήλευτο, και εμφανές σε κάθε τέτοιου είδους κοινωνική εκδήλωση, αφού τα κορίτσια της Γιασεμής Σαμαντούρας έχουν γίνει μια παρέα εντός και εκτός γηπέδου. Το «παρών» στο δείπνο έδωσε και ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Αχιλλέας Μακρόπουλος, ο οποίος στέκεται δίπλα στο τμήμα και φυσικά ο έφορος της ομάδας, Ηλίας Μιχαλαριάς.
Οι «πράσινες» είχαν την ευκαιρία να κάνουν ένα διάλειμμα με γευστικές… ατασθαλίες πριν την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων της ομάδας σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο. Τα θέματα των συζητήσεων ποίκιλαν, ενώ αν και άπαντες κρατούν χαμηλούς τόνους, η αισιοδοξία ότι αυτή η ομάδα μπορεί να πετύχει το κάτι παραπάνω, συνεχίζοντας την περσινή υπέρβαση, ήταν έκδηλη.

Με Παναθλητικό στο Κύπελλο!

Στη β’ φάση του Κυπέλλου Ελλάδας προκρίθηκε χθες ο Παναθλητικός που επικράτησε 48-41 των Τιτάνων Δράμας και στις 30 Σεπτεμβρίου θα τεθεί αντιμέτωπος με τα κορίτσια της Γιασεμής Σαμαντούρας. 


Πηγή: Εφημερίδα "Η Πράσινη"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου