Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2012

Αποθέωση στον Kεντρικό!



 Στο σπίτι των φιλάθλων του Παναθηναϊκού, στο Κάστρο, εκεί που χτυπά η καρδιά των ανθρώπων που έχουν αγκαλιάσει τα τελευταία χρόνια τα τμήματα του Ερασιτέχνη έγινε χθες η παρουσίαση των γυναικείων ομάδων βόλεϊ και μπάσκετ και παράλληλα αποκαλύφθηκε η φανέλα που θα φοράνε οι Αμαζόνες του Παναθηναϊκού στο φετινό πρωτάθλημα!



 Εκατοντάδες φίλαθλοι έδωσαν το παρόν στον Κεντρικό σύνδεσμο της Θύρας 13 στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας σε μια γιορτινή ατμόσφαιρα όπου κυριάρχησαν ο ύμνος της ομάδας , τα συνθήματα και η δίψα για τίτλους… Οι παίκτριες γνώρισαν την αποθέωση κατά την παρουσίασή τους και έδειχναν να το διασκεδάζουν με την ψυχή τους.
Από τη γυναικεία ομάδα μπάσκετ έλειπαν κάποιες παίκτριες εξαιτίας της συμμετοχής του Παναθηναϊκού στο τουρνουά Νίκος Μαρίνος, ενώ έδωσε το παρόν σύσσωμη η ομάδα βόλεϊ μαζί με το προπονητικό τιμ και τους εφόρους που ήρθαν κατευθείαν από το κλειστό της Λεωφόρου μετά το τέλος του φιλικού με τα Βριλήσσια.

Μιχαλαριάς: «Παναθηναϊκή μαχητική ψυχή»!

Αρχικά το λόγο πήρε ο έφορος του τμήματος μπάσκετ Ηλίας Μιχαλαριάς, ο οποίος ευχαρίστησε τον κόσμο που ήρθε στο γήπεδο για τα δύο φιλικά και συμπλήρωσε. «Μπορούμε να υποσχεθούμε την παναθηναϊκή μαχητική ψυχή. Αυτό θα δώσουμε. Ευχαριστούμε τον κ. Μακρόπουλο που μας στηρίζει. Η καρδιά του Παναθηναϊκού είναι στην Λεωφόρο και στον Τάφο του Ινδού. Η εμφάνιση της γυναικείας ομάδας μπάσκετ απεικονίζει ένα τμήμα του κλειστού της Λεωφόρου». Στη συνέχεια το λόγο πήρε η αρχηγός της ομάδας μπάσκετ Ελενα Βλάνη τονίζοντας. «Εύχομαι να έχουμε μια καλή χρονιά και σας θέλουμε στο πλευρό μας».

Σπύρου: «Η νέα γενιά πρωταθλητριών»!

Ακολούθως εκ μέρους του βόλεϊ γυναικών μίλησε ο υπεύθυνς του τμήματος και αναπληρωτής γενικός αρχηγός του Ερασιτέχνη Σταύρος Σπύρου. «Το βόλεϊ γυναικών θα κάνει ό, τι μπορεί για να είναι επιτυχημένη η χρονιά. Πάμε να δημιουργήσουμε μια νέα γενιά πρωταθλητών. Οι αθλήτριες που πήραμε είναι «τσεκαρισμένες». Η αρχηγός της ομάδας βόλεϊ Ελενα Χριστοδούλου με τη σειρά της ανέφερε: «Μας έχει λείψει ο Τάφος του Ινδού και το καταλάβαμε σήμερα. Ελπίζουμε να γυρίσουμε και να σας έχουμε δίπλα μας».
Η βραδιά έκλεισε με συνθήματα, χαμόγελα και την υπόσχεση από τις παίκτριες και των δύο ομάδων ότι θα δώσουν και την ψυχή τους για να πάει ο Παναθηναϊκός όσο γίνεται ψηλότερα.


Πηγή: Εφημερίδα "Η Πράσινη"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου