Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2012

Να βρουν τα… πατήματα τους!



Το πρώτο τους δυνατό φιλικό, αναμένεται να παίξουν σήμερα τα φίνα κορίτσια του Παναθηναϊκού, που το απόγευμα αντιμετωπίζουν την ΑΕΚ στη Λεωφόρο, σε αναμέτρηση που θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών. 

Με δεδομένο ότι η διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων είναι πολύ μεγάλη, στόχος του Σπύρου Χουντουμάδη είναι απλά να τσεκάρει την αγωνιστική ετοιμότητα των παικτριών του σε ένα απαιτητικό ματς. Και στη συνέχεια την σωστή διαχείριση του αποτελέσματος, από το οποίο οι άπειρες αθλήτριές του πρέπει να κερδίσουν κάτι.
Η αρχηγός του «τριφυλλιού», Έλενα Χριστοδούλου, μιλώντας στην «Πράσινη» εξήγησε: «Θα είναι μια δύσκολη δοκιμασία το σημερινό φιλικό με την ΑΕΚ, καθώς είναι γνωστή η διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων. Η ΑΕΚ είναι μια πλήρης ομάδα που δεν μπορούμε να συγκριθούμε μαζί της. Ωστόσο εφόσον θα αντιμετωπίσουμε τέτοιες ομάδες στο πρωτάθλημα θέλουμε να κάνουμε μια καλή εμφάνιση σε κάθε ματς, παρουσιάζοντας ένα θετικό πρόσωπο».
Η νεαρή ακραία, που εδώ και δύο ημέρες έχει επιστρέψει στις προπονήσεις, μετά τον τραυματισμό της στο δεύτερο φιλικό με την Θέτιδα Βούλας, θα τεθεί κανονικά στην διάθεση του προπονητή της και κατέληξε: «Η αλήθεια είναι πως δεν είναι φιλικό στα μέτρα μας. Όμως πρέπει να μάθουμε να ανταποκρινόμαστε και στα δύσκολα παιχνίδια, που θα είναι πολλά φέτος. Προσωπικά προχθές επέστρεψα στις προπονήσεις, αλλά θα τεθώ κανονικά στη διάθεση του προπονητή μου».

Πηγή: Εφημερίδα "Η Πράσινη"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου