Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2012

Ξεκίνησε το "πράσινο" πάρτι!




Πάνω από 1000 οπαδοί του Παναθηναϊκού τίμησαν την ιστορική έδρα της Λεωφόρου και έδωσαν το… σύνθημα στις «πράσινες» για το τι θα ζήσουν στη διάρκεια της χρονιάς!


Ένα πραγματικό πάρτι που μόνο που οπαδοί του Παναθηναϊκού ξέρουν να δημιουργούν έγινε χθες στο κλειστό της Λεωφόρου… Τίμησαν στην ιστορική έδρα του Συλλόγου τις γυναικείες ομάδες μπάσκετ και βόλεϊ ενόψει της προσπάθεια που θα κάνουν τη νέα περίοδο.
Περίπου 1000 οπαδοί του τριφυλλιού έδωσαν το παρόν στις εξέδρες του γηπέδου δίνοντας το σύνθημα για το τι θα επακολουθήσει όλη τη χρονιά. Εκαναν ουσιαστικά προθέρμανση για το πρωτάθλημα. Από νωρίς, πριν τις τρεις το μεσημέρι οι φίλαθλοι του μεγαλύτερου Συλλόγου της χώρας άρχισαν να φτάνουν στο γήπεδο και γύρω στις 4μ.μ. την ώρα του τζάμπολ του αγώνα μπάσκετ στις εξέδρες επικρατούσε  πανδαιμόνιο. Τα συνθήματα είχαν την τιμητική τους με τον παλμό να είναι εκπληκτικός… Η ατμόσφαιρα άλλωστε που δημιουργούν οι οπαδοί του Παναθηναϊκού είναι μοναδική με τους πράσινους φιλάθλους να παραδίδουν μαθήματα εξέδρας.

Χωρίς δυσκολία τον Ίκαρο

Πρώτο χρονικά έγινε το ματς της γυναικείας ομάδας μπάσκετ… Ο Παναθηναϊκός έχοντας κατά διαστήματα καλή απόδοση επικράτησε με 49-41 του Ικαρου Καλλιθέας με τις νέες παίκτριες να παίρνουν μια γεύση από την έδρα της ομάδας. «Είχαμε μεγαλύτερη διάθεση και αυτό βέβαια είναι προϊόν τους γεγονότος ότι παίξαμε στο γήπεδο μας. Ο κόσμος μας ανεβάζει. Έγιναν κάποια πράγματα από αυτά που ζητάω, αλλά δεν μπορούσα να κάνω ροτέισον δεδομένου ότι είχαμε μετά το ματς με τον Πανιώνιο. Είναι γεγονός ότι με τη νεανική ομάδα που έχουμε θέλουμε χρόνο για να μας βγουν κάποια πράγματα», είπε μετά το τέλος του αγώνα η προπονήτρια του Παναθηναϊκού Γιασεμή Σαμαντούρα.
Δεκάλεπτα: 13-10, 29-16, 39-33, 49-41
Παναθηναϊκός (Σαμαντούρα):  Κωτούλα  5(1), Χριστινάκη, Ντέλβα 13, Βλάνη 5(1), Καλέντζου 8(2), Κόνιαλη 2, Μοσχοπούλου, Δίελα 10, Σλούκα, Θεολόγου 6, Χρονοπούλου, Ακρίβου.
*Δεν αγωνίστηκε η Αριστέα Μαγκλάρα λόγω ενός προβλήματος στους προσαγωγούς.


Με τέτοιο κόσμο δεν χάνουν!

Το πρώτο Παναθηναϊκό… πάρτι που πραγματοποιήθηκε χθες στο κλειστό της Λεωφόρου Αλεξάνδρας συνοδεύτηκε από δύο νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια από τους πράσινους κορίτσαρους σε μπάσκετ και βόλεϊ!
Τη σκυτάλη από την ομάδα της Γιασεμής Σαμαντούρας, πήραν τα… φίνα κορίτσια του βόλεϊ, που με κορυφαία την Ανθή Βασιλαντωνάκη «καθάρισαν» τη νεοφώτιστη ομάδα των Βριλησσίων με 3-1 (23-25, 25-22, 25-13, 28-26).
 Ο Σπύρος Χουντουμάδης ξεκίνησε τις Κουντουρά, Καββαδία, Βασιλαντωνάκη, Ιχτιάρη, Μαλουσάρη, Νούσια και λίμπερο την Μάρκου.
 Ενώ χρυσή αλλαγή αποδείχτηκε η είσοδος της Σωτηρίου στη θέση της Νούσιας, που άλλαξε άρδην την εικόνα της ομάδας, καθώς αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ με 0-1, πήρε τη νίκη με 3-1!
Την ικανοποίησή του εξέφρασε στην «Π» ο Σπύρος Χουντουμάδης που εξήγησε: «Ξεκινήσαμε μουδιασμένα στο πρώτο σετ. Τα παιδιά δεν είχαν ξαναπαίξει με τόσο κόσμο. Ήταν εκπληκτική ατμόσφαιρα πρωτόγνωρη για φιλικό ματς. Στην διάρκεια του αγώνα αρχίσαμε να βρίσκουμε τα πατήματά μας. Βελτιωθήκαμε στο σερβίς και στο μπλοκ, το οποίο και θα αποτελέσει τη δύναμή μας φέτος. Αυτό που με ικανοποίησε περισσότερο είναι ότι κάποιες παίκτριες παρότι είναι νέες σε ηλικία στάθηκαν πολύ καλά στα κρίσιμα σημεία στο ματς».
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Μαλουσάρη 10, Νούσια 4, Βασιλαντωνάκη 24, Καββαδία 11, Ιχτιάρη 8, Κουντουρά 4, Μάρκου (λ. 50%), Σωτηρίου 13.
*Όπως αναμενόταν η Έλενα Χριστοδούλου προφυλάχτηκε, εξαιτίας του τραυματισμού που αντιμετωπίζει στο γόνατο.



Πηγή: Εφημερίδα "Η Πράσινη"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου