Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2012

Αγώνα δρόμου να «κλείσει» το ρόστερ!



«Τρέχουν» για να ολοκληρώσουν την στελέχωση της ανδρικής ομάδας βόλεϊ του Παναθηναϊκού μέχρι τις 3 Οκτωβρίου, οι ιθύνοντες του «πράσινου» ΤΑΑ, με επτά παίκτες μέχρι στιγμής να έχουν ντυθεί στα πράσινα, και τον βραζιλιάνο διαγώνιο να βρίσκεται προ των πυλών!

 Φωτιά έχουν πάρει τα… τηλέφωνα του προέδρου του ΤΑΑ, Χρόνη ΑΚριτίδη και του προπονητή της ανδρικής ομάδας βόλεϊ του Παναθηναϊκού, Στέλιου Καζάζη, προκειμένου να καταφέρουν να ολοκληρώσουν την στελέχωση της ομάδας μέχρι τις 3 Οκτωβρίου.

Οι ιθύνοντες του τρίτου μεγαλύτερου τμήματος του συλλόγου «τρέχουν» να κλείσουν όσους Έλληνες αθλητές προλαβαίνουν, βρίσκοντας και… εμπόδιο τον Ηρακλή, που βρίσκεται σε ανάλογη κατάσταση με τον Παναθηναϊκό. Επτά αθλητές θα αγωνίζονται με το «τριφύλλι» Πρωτοψάλτης, Μαδούρας, Λιόντας, Μανιόπουλος, Στίγγας, Λιβαθινός και Ζήσης, με τους τέσσερις πρώτους να έχουν ήδη υπογράψει τα συμβόλαιά τους και τους υπόλοιπους να έχουν συμφωνήσει προφορικά και ακόμη και την Δευτέρα να αναμένονται από τα γραφεία του Ερασιτέχνη να υπογράψουν τα νέα τους συμβόλαια. Παράλληλα τελειωμένο είναι και το θέμα του βραζιλιάνου διαγώνιου, που θα αποτελέσει και το… βαρύ πυροβολικό της ομάδας. Ενώ οι άνθρωποι του ΤΑΑ κάνουν τα αδύνατα δυνατά για να τον φέρουν αρχές της εβδομάδας στην χώρα μας. Τέλος αγώνας δρόμου γίνεται από τον Στέλιο Καζάζη προκειμένου στις 3 Οκτωβρίου ο Παναθηναϊκός πρέπει να έχει κλείσει το ρόστερ του, όποτε και ολοκληρώνονται οι μεταγραφές.

Επιστρέφουν στην Γλυφάδα, αλλά θέλουν δίπλα τους τον κόσμο!  

Η πρώτη επίσημη συγκέντρωση της ομάδας θα γίνει την Δευτέρα το μεσημέρι στο κλειστό της  Γλυφάδας, έδρα που θα χρησιμοποιήσουν οι «πράσινοι» για τη νέα σεζόν, μιας και όλες οι προσπάθειες που έγιναν για εύρεση γηπέδου, δεν καρποφόρησαν, καθώς όλες οι διοικήσεις των γηπέδων προτιμούν τοπικές ομάδες, ή να γεμίζουν τα… ταμεία τους διαθέτοντας τον χώρο σε άλλα αθλήματα κατοίκων του εκάστοτε δήμου. Εξάλλου είναι γεγονός ότι όταν οι ιθύνοντες των κλειστών στην Αθήνα ακούνε ανδρικό βόλεϊ, που σημαίνει επαγγελματικός αθλητισμός, αυξάνουν αυτόματα στο μάξιμουμ στις απαιτήσεις τους.
Συνεπώς με δεδομένο ότι ο εξοπλισμός του Παναθηναϊκού βρίσκεται ακόμη στη Γλυφάδα, η οποία έκανε μια συμφέρουσα για τον σύλλογο προσφορά, και ότι η Λεωφόρος έχει κριθεί ακατάλληλη για τα τμήματα βόλεϊ, οι «πράσινοι» δεν είχαν άλλη επιλογή από το να επιστρέψουν  μετά από ενάμιση χρόνο στο κλειστό της Γλυφάδας, με την ευχή ότι ο κόσμος τους θα στηρίξει αυτή τη δύσκολη προσπάθεια, έστω και σε μία αφιλόξενη, όπως έχει χαρακτηριστεί, έδρα! 

Πηγή: Εφημερίδα "Η Πράσινη"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου