Παρασκευή 27 Απριλίου 2012

Με τον κόσμο τους για το 2Χ2



Έχοντας την ψυχολογία με το μέρος τους έπειτα από την «καθαρή» νίκη και το «μπρέικ» της έδρας  της ΕΑ Πατρών, οι βολεϊμπολίστες του Παναθηναϊκού είναι έτοιμοι να πετύχουν το 2Χ2 σήμερα στις 7:30μ.μ. στο κλειστό του Μετς, στην φάση των πλέι άουτ της Volleyleague.  


Το «τριφύλλι» στοχεύει στο δεύτερο και σημαντικό βήμα στην σειρά, το οποίο και θα του δώσει μεγαλύτερη «ανάσα» και αυτοπεποίθηση, στην «μάχη» για την παραμονή του στην μεγάλη κατηγορία. Ο προπονητής των «πρασίνων», Δημήτρης Καζάζης δεν έχει κάποιο αγωνιστικό πρόβλημα να αντιμετωπίσει, ενώ βλέπει την ομάδα του να ανεβάζει ρυθμούς μετά την επιστροφή των Κοτσιλιάνο και Ζουπάνι.
Παράλληλα, όπως και στο πρώτο ματς της σειράς που έγινε στην Πάτρα, έτσι και σήμερα, οι «πράσινοι» θέλουν τον κόσμο να γεμίσει το γήπεδο, με την σχετική ανακοίνωση να αναφέρει: «Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται δυο νίκες μακριά από την παραμονή του στην Α1 και προσκαλεί τους φιλάθλους του στην αυριανή αναμέτρηση (27.4, 19.30)  στο κλειστό του Μετς για να δώσουν ακόμα μεγαλύτερη ώθηση στην προσπάθεια των αθλητών του Δημήτρη Καζάζη»!
Ενώ η διοίκηση της ομάδας, εξέδωσε και ευχαριστήρια ανακοίνωση προς τον κόσμο που γέμισε το κλειστό στην Αχαϊκή πρωτεύουσα, η οποία αναφέρει: «Το ΤΑΑ Παναθηναϊκός ευχαριστεί θερμά τους φίλους της ομάδας που σε ένα ακόμα ματς στην Πάτρα παρέδωσαν μαθήματα κερκίδας με την συγκλονιστική παρουσία τους στο κλειστό της ΕΑΠ. Τους περιμένουμε να μας ενισχύσουν και την προσεχή Τρίτη (1/5/2012) στις 7.30μ.μ στον τρίτο αγώνα της φάσης των play out»!
Ο Βούλγαρος διαγώνιος των «πρασίνων», Άλεξ Γκορμπάτκοφ, μιλώντας στο paovolleyball.gr τόνισε: «Το ματς της Παρασκευής είναι πολύ σημαντικό για εμάς, αφού αν το κερδίσουμε θα έχει ουσία η πρώτη μας νίκη και θα έχουμε πάρει και προβάδισμα με 2-0. Το κίνητρο είναι ακόμα μεγαλύτερο γιατί παίζουμε και μέσα στην έδρα μας. Πιστεύω όμως ότι θα κάνουμε και το δεύτερο βήμα και θα κερδίσουμε το ματς».
Στην αντίπερα όχθη ο ακραίος της Πατρινής ομάδας, Παναγιώτης Παπαδόπουλος, μιλώντας στο επίσημο site της ομάδας του, τόνισε: «Στο πρώτο παιχνίδι κάναμε πολλά λάθη και δεν δείξαμε τις πραγματικές μας δυνατότητες, Δεν έχει τελειώσει ακόμα τίποτα, μπορούμε να πετύχουμε την ισοφάριση και αυτό θα προσπαθήσουμε στο δεύτερο παιχνίδι. Είναι λογικό να είμαστε επηρεασμένοι από το διάστημα της διακοπής των προπονήσεων όμως αυτή την ώρα πρέπει να τα δώσουμε όλα για να πάρουμε τη νίκη στο δεύτερο παιχνίδι».

Πηγή: Η Πράσινη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου