Κυριακή 22 Απριλίου 2012

Με κόσμο για τη νίκη, και έφυγαν για τελικό!


Έχοντας τους οπαδούς τους στο πλευρό τους, οι μπασκετμπολίστριες του Παναθηναϊκού θα επιδιώξουν να πάρουν την τρίτη νίκη κόντρα στις Εσπερίδες, απόψε στις 8μ.μ. στο κλειστό της Καλλιθέας, με στόχο το εισιτήριο για τους τελικούς του Πρωταθλήματος 
Με ψυχή και πάθος θα διεκδικήσουν τη νίκη κόντρα στις Εσπερίδες, οι κορίτσαροι του Παναθηναϊκού απόψε στις 8μ.μ. στο κλειστό της Καλλιθέας, στο πέμπτο και τελευταίο παιχνίδι της  ημιτελικής σειράς, με έπαθλο το εισιτήριο για τους τελικούς του Πρωταθλήματος, όπου… περιμένει ο Αθηναϊκός.
Οι «πράσινες» θα πάνε στο κλειστό του Εσπέρου, με… κεκτημένη ταχύτητα από το προηγούμενο ματς, όπου έχοντας τον κόσμο στο πλευρό τους κατάφεραν να ισοφαρίσουν την σειρά 2-2, επικρατώντας των Εσπερίδων, κάτι που θέλουν να επαναλάβουν και σήμερα με όπλο την πολυφωνία στην επίθεση και την σφιχτή άμυνα. Την αναμέτρηση θα σφυρίξουν οι Σκούτας και Μπούκας (Θεολογίτης).
Η προπονήτρια του «τριφυλλιού», Γιασεμή Σαμαντούρα έχει μόνο την απουσία της Νίκης Τσακιρίδου, που ταλαιπωρείται από αμυγδαλίτιδα, να αντιμετωπίσει, και θέλει από τις παίκτριές της να μπουν συγκεντρωμένες στον αγώνα για να αποφύγουν τα λάθη, αλλά παράλληλα να ευχαριστηθούν το παιχνίδι, από το οποίο θα αποκομίσουν χρήσιμες εμπειρίες.

Με τους οπαδούς μας για το «διπλό»

Η Δήμητρα Χαβαλέ, κάλεσε μέσω της «Πράσινης», τον κόσμο του Παναθηναϊκού να γεμίσει το κλειστό της Καλλιθέας, προκειμένου να πάρουν δύναμη και οι παίκτριες του «τριφυλλιού», για να διεκδικήσουν τη νίκη που θα τις… στείλει στον τελικό των πλέι οφ του Πρωταθλήματος.
«Θέλουμε πολύ να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι, γιατί είναι πολύ σημαντικό για εμάς και θα προσπαθήσουμε πολύ για να το πετύχουμε αυτό», ανέφερε αρχικά η άσος του Παναθηναϊκού και πρόσθεσε: «Σίγουρα έχουμε δύσκολο έργο. Ωστόσο το παιχνίδι θα κριθεί στην μαχητικότητα και στο πάθος που θα έχουν οι δύο ομάδες. Ελπίζω όμως εμείς να καταφέρουμε να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα, που θα μας πάει στους τελικούς».
Τέλος η Δήμητρα Χαβαλέ τόνισε με νόημα: «Εύχομαι να παρευρεθούν οι οπαδοί μας στο κλειστό γιατί παίρνουμε δύναμη από αυτούς. Αν έρθουν θα μας βοηθήσουν απίστευτα στην προσπάθειά μας να πάρουμε τη νίκη».

Πηγή: Εφημερίδα "Η Πράσινη"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου