Πέμπτη 26 Απριλίου 2012

Δεν τον άφησαν να… βουλιάξει τον ΟΣΦΠ



Δύο λεπτά στο τέλος χωρίς συγκέντρωση και αρκετά ανάποδα σφυρίγματα, εμπόδισαν τον Παναθηναϊκό να πάρει τη νίκη κόντρα στον Ολυμπιακό στο Παπαστράτειο την Τετάρτη το απόγευμα!

  
Το 7-5 υπέρ του Ολυμπιακού, στην 20η αγωνιστική της Α1 πόλο Ανδρών, δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, που παραλίγο να «κλέψει» βαθμό μέσα στο Παπαστράτειο.

Οι πολίστες του Παναθηναϊκού  μπήκαν αποφασισμένοι να «παλέψουν» να πάρουν ακόμη και τη νίκη κόντρα στον «αιώνιο» αντίπαλό τους, όμως το… σύστημα δεν τους άφησε να πάρουν ούτε τον βαθμό της ισοπαλίας από τον Ολυμπιακό στο ντέρμπι της αγωνιστικής. Στο 3,12’ πριν την λήξη της αναμέτρησης ο Νικήτας Κόχειλας πήρε πάσα του αδερφού του, Γιάννη και ισοφάρισε για το «τριφύλλι» σε 5-5, ωστόσο δύο λεπτά ολιγωρίας στην άμυνα και οι διαιτητές που δεν… είδαν πως οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν αλλεπάλληλα φάουλ στον Γιώργο Αφρουδάκη, από την θέση του φουνταριστού, χάρισαν τη νίκη στον Ολυμπιακό!
Το ματς κρατήθηκε σε πολύ χαμηλό σκορ εξαιτίας της σφιχτής άμυνας και των σωτήριων επεμβάσεων που έκαναν οι τερματοφύλακες και των δύο ομάδων, Δεληγιάννης και Ρέππας, που είχαν αρκετή… δουλειά κάτω από τα γκολποστ. Ο Μπλάνης «άνοιξε» το σκορ για τον Ολυμπιακό ένα λεπτό πριν την λήξη του α’ οκταλέπτου. Στο δεύτερο οκτάλεπτο ο Σχίζας έκανε το 2-0, δύο σουτ των πρασίνων προσγειώθηκαν στα δοκάρια, και ο συνήθης ύποπτος Γιώργος Αφρουδάκης έπειτα από πάσα του Γιάννη Κόχειλα, μείωσε σε 2-1, μόλις 52’’ πριν τη λήξη του ημιχρόνου.
Στην επανάληψη ο Μουρίκης κέρδισε πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Γιάννης Φουντούλης κάνοντας το 3-1 για τον Ολυμπιακό. Ο Νικήτας Κόχειλας μείωσε σε 3-2, ο Μάζης αύξησε ξανά τη διαφορά στα δύο γκολ, για να μειώσει εκ νέου ο «Άφρου» σε 4-3. Στο τέταρτο οκτάλεπτο, ο Μουρίκης βρήκε δίχτυα, κάνοντας το 5-3, όμως οι «πράσινοι» δεν τα παράτησαν. Ο αρχηγός του «τριφυλλιού», Γιώργος Τσόκας με παίκτη παραπάνω έκανε το 5-4, για να ισοφαρίσει ο Νικήτας Κόχειλας σε 5-5 στο 3,12 πριν το σφύριγμα της λήξης. Ωστόσο η μεροληπτική διαιτησία υπέρ των γηπεδούχων, και ο Δεληγιάννης, ο οποίος έκανε διπλή απόκρουση σε τετ α τετ του Γιώργου Αφρουδάκη και του Τσόκα, δεν άφησαν τον Παναθηναϊκό να προηγηθεί, και με γκολ των Μπλάνη και Μουρίκη το σκορ έγινε 7-5 για τον Ολυμπιακό.

*Ο Ολυμπιακός είχε 2/7 παίκτη παραπάνω, 1/1 πέναλτι, 2 φουνταριστό, 2 περιφέρεια, σε αντίθεση με τον Παναθηναϊκό που είχε 2/4 π.π., 2/3 κόντρα, 1 φουνταριστό.   

Τα 8λεπτα: 1-0, 1-1, 2-2, 3-2

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Βλάχος): Δεληγιάννης, Δελακάς, Μάζης 1, Χατζηκυριακάκης, Φουντούλης Ι. 1 (πέν.), Δερβίσης, Μπλάνης 2, Κόλιανιν, Μουρίκης 2, Κολόμβος, Κατρουντζανάκης, Σχίζας 1, Φλώρος Χρ., Καλογεράκος, Πρέκας.
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Κουντουδιός): Ρέππας, Κομάντινα, Παρασκευόπουλος, Στελλάτος, Κόχειλας Ι., Κόχειλας Ν. 2, Αληχανίδης Μ., Κοκκινάκης, Αφρουδάκης Γ. 2, Αφρουδάκης Ζ., Φαναριώτογλου, Δερμιτζάκης Χρ., Τσόκας 1, Δραγώνας, Παπαδημητρακόπουλος.


Πηγή: Εφημερίδα "Η Πράσινη"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου