Κυριακή 22 Απριλίου 2012

Όλοι το καθήκον τους για την παραμονή!



 Τα αδύνατα δυνατά προκειμένου να παραμείνει ο Παναθηναϊκός στην μεγάλη κατηγορία, πρέπει να κάνουν άπαντες στο «πράσινο» ΤΑΑ, ενόψει των πλέι άουτ που ξεκινούν την Τετάρτη στην Πάτρα


Αντίστροφα μετράνε άπαντες στην ανδρική ομάδα βόλεϊ του Παναθηναϊκού μέχρι την Τετάρτη, όποτε ξεκινούν τα πλέι άουτ κόντρα στην ΕΑ Πατρών, καθώς παίζεται όλη η χρονιά για το «τριφύλλι» και πρέπει όλοι να κάνουν το καθήκον τους για να μην κινδυνεύσει η ομάδα με υποβιβασμό!
 Η διοίκηση του Ερασιτέχνη πρέπει να τηρήσει την υπόσχεσή της για την καταβολή ενός γενναίου ποσού στους παίκτες του Παναθηναϊκού πριν τα πλέι άουτ. Παράλληλα το «πράσινο» ΤΑΑ πρέπει να διευθετήσει τις εκκρεμότητες για την επιστροφή των Πρωταθλητών της Άμμου, Γιώργο Κοτσιλιάνου και Νίκο Ζουπάνη στην Αθήνα, καθώς είναι κοινό μυστικό ότι με την επιστροφή τους στην ομάδα, ο Παναθηναϊκός ξαναβρήκε το καλό αγωνιστικό του πρόσωπο και κατάφερε να ξαναμπεί σε τροχιά παραμονής. Και τέλος όλοι οι «πράσινοι» πρέπει να κάνουν το καθήκον τους και να τα δώσουν όλα στον αγωνιστικό χώρο, ούτως ώστε να παραμείνει η ομάδα στην Volleyleague. Υπάρχει εξάλλου αναβρασμός στις τάξεις των οπαδών, που αναμένεται να δώσουν βροντερό «παρών» στην Αχαϊκή πρωτεύουσα την Τετάρτη, και περιμένουν να δουν έναν δυνατό Παναθηναϊκό, ικανό να διεκδικήσει την παραμονή του στην μεγάλη κατηγορία.
*Ο Αντώνης Γεράνιος θα είναι ο διάδοχος του Γιώργου Χριστόπουλου στον πάγκο της ΕΑ Πατρών, όπως ανακοίνωσε και επίσημα το Αχαϊκό ΤΑΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου