Τρίτη 24 Απριλίου 2012

Θα τα δώσουμε όλα με Αθηναϊκό!



Η ομαδική προσπάθεια και η καλή χημεία που υπήρχε στην ομάδα, έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην πρόκριση του Παναθηναϊκού στους τελικούς των πλέι οφ του Πρωταθλήματος, σύμφωνα με την Έλενα Βλάνη.


Η ελληνίδα γκαρντ ήταν από τις κορυφαίες παίκτριες του «τριφυλλιού»  (17π.) στην αναμέτρηση με τις Εσπερίδες την Κυριακή, και συνέβαλλε τα μέγιστα στην επίτευξη της νίκης, που σήμανε την πρόκριση τους τελικούς του Πρωταθλήματος, που ξεκινούν το Σάββατο κόντρα στον Αθηναϊκό (που προηγείται με 2-0 νίκες στη σειρά, από την κανονική διάρκεια του Πρωταθλήματος). 
«Θέλαμε πολύ τη νίκη… Ξέραμε ότι θα κλείσουν πολύ καλά την ψηλή μας κι έτσι οι υπόλοιπες έπρεπε να παίξουμε έξυπνα και ομαδικά, και αυτό κάναμε. Προσπαθήσαμε να κάνουμε και στην άμυνα αυτά που είχαμε δείξει όλη την εβδομάδα στις προπονήσεις και νομίζω ήμασταν αρκετά συγκεντρωμένες σε αυτό το κομμάτι», ανέφερε αρχικά μιλώντας στο womensports.gr ,η γκαρντ του Παναθηναϊκού και πρόσθεσε:  «Όταν ξεκινούσε η σεζόν δεν φανταζόμασταν ότι θα μπορούσαμε να παίξουμε στον τελικό του πρωταθλήματος. Σιγά σιγά όμως δενόμασταν μεταξύ μας, δημιουργήσαμε μια καλή χημεία με το προπονητικό τιμ και σε συνδυασμό με την πολύ καλή αγωνιστική μας κατάσταση καταφέραμε να φτάσουμε στον τελικό, κάτι που το αξίζαμε. Συγχαρητήρια σε όλα τα κορίτσια και το τεχνικό τιμ για την πρόκριση στον τελικό».
Παράλληλα σχετικά με την βοήθεια που δίνει ο κόσμος του Παναθηναϊκού στην ομάδα, η Έλενα Βλάνη τόνισε με νόημα: «Ο κόσμος μας βοηθάει πάρα πολύ. Είμαστε η μοναδική ομάδα που έχει τέτοιους οπαδούς και το έδειξαν άλλη μια φορά στην Καλλιθέα. Μας βοήθησαν πάρα πολύ και τους ευχαριστούμε. Από την πλευρά μας θα δίνουμε πάντα το καλύτερό μας εαυτό για να είναι χαρούμενοι. Η πρόκριση είναι αφιερωμένη στον κόσμο μας, αλλά και στον πρόεδρο της ομάδας που είναι πάντα δίπλα μας».
Τέλος μιλώντας για τα παιχνίδια με τον Αθηναϊκό που ακολουθούν, σημείωσε: «Πάμε να τα δώσουμε όλα να κάνουμε το 2-1 και να φέρουμε τη σειρά στην έδρα μας. Είναι πολύ δύσκολο, αλλά θα πάμε να παίξουμε συγκεντρωμένα και χωρίς άγχος. Θέλουμε τον κόσμο και πάλι στο πλευρό μας όπως κάθε φορά».

Πηγή: womensports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου