Σάββατο 28 Απριλίου 2012

Νίκη τετράδας για το ΠΑΟ!



Ο Παναθηναϊκός έκανε το... καθήκον του και επικράτησε του Παλαιού Φαλήρου με 13-4 και έβαλε πλώρη για πλέι οφ, μία στροφή πριν την ολοκλήρωση της κανονικής περιόδου του Πρωταθλήματος Α1 πόλο Ανδρών!

  
Στην 4η θέση σκαρφάλωσε -έστω προσωρινά, αφού έχει έναν αγώνα περισσότερο από τον Πανιώνιο- ο Παναθηναϊκός που επικράτησε χθες με 13-4 του Παλαιού Φαλήρου στο κολυμβητήριο του ΟΑΚΑ στην 21η αγωνιστική της Α1 πόλο ανδρών.

Παίζοντας ανά διαστήμματα καλό πόλο, οι «πράσινοι» δεν δυσκολεύτηκαν να κάμψουν την αντίσταση της ομάδας των Νοτίων Προαστίων και με πλουραλισμό στην επίθεση, και τον Νίκο Στελλάτο να βρίσκεται σε πολύ καλή ημέρα -πέτυχε 4 γκολ- από την αρχή πήραν... κεφάλι στο σκορ, με το τελευταίο οκτάλεπτο να πατάνε γκάζι ανεβάζοντας το... κοντέρ.
Ο προπονητής του «τριφυλλιού», Φάνης Κουντουδιός, ξεκίνησε με τους Ρέππα, Στελλάτο, Γιάννη και Νικήτα Κόχειλα, Κομάντινα, Αληχανίδη και Γιώργο Αφρουδάκη, ωστόσο βάσει της εξέλιξης του αγώνα είχε την ευκαιρία να δώσει χρόνο συμμετοχής σε όλους τους πολίστες. Η συνέχεια εξάλλου είναι δύσκολη, αφού την ερχόμενη Τετάρτη οι «πράσινοι» υποδέχονται το Αργοστόλι με στόχο τη νίκη για να προκριθούν στο Final 4 του Κυπέλλου, που θα διεξαχθεί στην Κεφαλλονιά, ενώ την Παρασκευή στην τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου του Πρωταθλήματος, αντιμετωπίζουν τα Χανιά εκτός έδρας, με στόχο τη νίκη, περιμένοντας την «γκέλα» του Πανιωνίου είτε από τον ΠΑΟΚ σήμερα, είτε από τον Ολυμπιακό στην τελευταία αγωνιστική, ούτως ώστε να πλασαριστούν στην πρώτη 4άδα της βαθμολογίας που οδηγεί στα πλέι οφ του Πρωταθλήματος.
Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους γηπεδούχους να μπαίνουν νωχελικά στο παιχνίδι, και να βρίσκονται πίσω στο σκορ, ωστόσο με γκολ του Στελλάτκου, Νικήτα Κόχειλα και Γιώργου Αφρουδάκη ολοκλήρωσαν την πρώτη περίοδο προηγούμενοι με 3-1. Στο δεύτερο οκτάλεπτο το σερί των «πρασίνων» συνεχίστηκε και με συνεχόμενα τέρματα αύξησαν το πλεονέκτημά τους στα 4 γκολ διαφορά.
Μετά το ημίχρονο οι δύο ομάδες μπήκαν πιο χαλαρά στην πισίνα με επιμέρους σκορ 1-1, ωστόσο στην τελευταία περίοδο της αναμέτρησης ο Παναθηναϊκός βελτίωσε την άμυνά του, βοηθώντας τον Παπαδημητρακόπουλο που είχε αντικαταστήσει τον Ρέππα κάτω από τα γκολποστ, να διατηρήσει ανέπαφη την εστία του, και με τον Στελλάτο να βρίσκει άλλες δύο φορές δίχτα και από μία ο «Άφρου», ο Τσόκας και ο Αληχανίδης, διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα 13-4 κόντρα στο Παλαιό Φάληρο.

Τα 8λεπτα: 3-1, 4-2, 1-1, 5-0

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ (Κουντουδιός): Ρέππας, Κομάντινα, Παρασκευόπουλος, Στελλάτος 4, Κόχειλας Ι. 1, Κόχειλας Ν. 2, Αληχανίδης Αβ. 1, Κοκκινάκης, Αφρουδάκης Γ. 3, Αφρουδάκης Ζ., Δερμιτζάκης Χρ., Φαναριώτογλου, Τσόκας 2, Δραγώνας, Παπαδημητρακόπουλος.
Π. ΦΑΛΗΡΟ (Λούδης): Γαβαλάς Θ., Φλώρος Α., Μητρόπουλος 2, Δικαίος, Χάλαρης, Αδαμόπουλος, Καραγεωργόπουλος, Βερύκοκος, Ξενάκης, Παπαδόπουλος, Μπεριστιάνος 1, Φιτάλης, Παναγούλης 1, Σπηλιωτόπουλος, Χρνόπουλος.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου