Κυριακή 22 Απριλίου 2012

Φύγανε για τελικό οι κοριτσάρες!



Ο Παναθηναϊκός ήταν αποφασισμένος και πολύ... σκληρός για να μείνει εκτός τελικού πρωταθλήματος από τις αξιόμαχες Εσπερίδες. Η ομάδα της Γιασεμή Σαμαντούρα επικράτησε εκτός έδρας με 81-75 στην Καλλιθέα και πήρε πανηγυρικά το εισιτήριο για τον τελικό του πρωταθλήματος.

 Η αναμέτρηση ηταν συγκλονιστική με το Τριφύλλι να είναι ψυχωμένο για τη νίκη από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο δευτερόλεπτο του αγώνα. Η ψυχραιμία και η συγκέντρωση όμως στα τελευταία λεπτά του ματς ήταν αυτά που έδωσαν την πρόκρισή τους στον τελικό.
Συγκεκριμένα, η
 Κατερίνα Σπαθάρη έδωσε το προβάδισμα με τρίποντο στον Παναθηναϊκό (77-75) ενώ η Μαγκλάρα ευστόχησε στις δυο ελεύθερες βολές (79-75) δίνοντας το.. έναυσμα για τα πανηγύρια. Το τελικό αποτέλεσμα «έγραψε» με δύο εύστοχες βολές η Δήμητρα Χαβαλέ. 
Πλέον, οι παίκτριες της Γιασεμή Σαμαντούρα θα αντιμετωπίσουν τον κάτοχο του τίτλου, Αθηναϊκό. Η... αποστολή είναι δύσκολη για τις "πράσινες". Ο Παναθηναϊκός υπολείπεται με δύο ήττες από την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, και παράλληλα έχει το μειονέκτημα έδρας. Όμως ένα είναι το βέβαιο... ότι ο φετινός Παναθηναϊκός έχει ανατρέψει όλα τα δεδομένα και θα κυνηγήσει τις πιθανότητές του μέχρι τελικής πτώσης!
  

Τα Δεκάλεπτα: 24-22, 39-43, 55-63, 75-81

Εσπερίδες (Λειβάδης): Τζεγιαννάκη 19 (2), Καλογήρου 4 (1), Αμανατίδη, Αθανασίου 2, Λουκάτου 11 (3), Σπίνου, Καλοπίτα 4, Ντάναμ 3, Ουίλιαμς 32.
 Παναθηναϊκός (Σαμαντούρα): Κόνιαλη,
  Βλάνη 17 (3), Σπαθάρη 10 (2), Μαγκλάρα 15 (2), Κοσμά 16 (2), Ντέλβα 17, Χαβαλέ 6, Σουίρς, Σλούκα, Χριστινάκη

Πηγή: Panathinaikos1908.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου