Τετάρτη 25 Απριλίου 2012

Με το… δεξί στην Πάτρα οι «πράσινοι»



Ο Παναθηναϊκός έκανε το πρώτο βήμα παραμονής στην Α1 αφού επικράτησε με 3-0 (25-20, 25-21, 28-26) και πλέον χρειάζεται ακόμα δυο νικηφόρα αποτελέσματα.


Οι "πράσινοι" ήταν σοβαροί από την αρχή του αγώνα και έδειξαν ότι ήθελαν να σπάσουν την έδρα του αντιπάλου. Με ατού την επίθεση και δυνατό κέντρο με Ζουπάνη και Χριστοφορίδη, ο Παναθηναϊκός κατάφερε να υπερκεράσει το εμπόδιο των Πατρινών οι οποίοι φάνηκαν αποδιοργανωμένοι ενώ είχαν πρόβλημα με τον διαγώνιό τους, τον Άκη Ασπιώτη που ταλαιπωρείται από τραυματισμό όπως φάνηκε. Καλό παιχνίδι και για τον Νίκο Αγγελόπουλο, ο οποίος στο τρίτο σετ στους τελευταίους δύσκολους και κρίσιμους πόντους έδωσε "ανάσες" στην ομάδα.  

ΔΗΛΩΣΕΙΣ:
Νίκος Αγγελόπουλος: "Κάναμε το χρέος μας. Το δικαστήριο κάθε αθλητή είναι το γήπεδο και μόνο τα θετικά αποτελέσματα δικαιώνουν την κάθε ομάδα. Εμείς συνεχίζουμε και βλέπουμε κάθε αγώνα χωριστά. Δεν σημαίνει τίποτα το 1-0 στις νίκες. Θέλουμε την Παρασκευή (27/4) να πετύχουμε το 2-0 για να πούμε ότι έχουμε ένα μικρό προβάδισμα".
Θανάσης Πρωτοψάλτης: "Κάναμε το πρώτο βήμα αλλά παραμένου προσγειωμένοι στο στόχο μας. Ευχαριστούμε τους οπαδούς μας που πάντα έρχονται και μας υποστηρίζουν στην "πράσινη" Πάτρα"!
Δημήτρης Καζάζης: "Παρά την μεγάλη αποχή, νομίζω ότι το θέλαμε περισσότερο και καταφέραμε να κάνουμε το 1-0. Αυτό το αποτέλεσμα όμως θα έχει σημασία αν σε δυο μέρες είμαστε το ίδιο σοβαροί και κάνουμε το 2-0 στην έδρα μας για να έχει αντίκρυσμα η νίκη μας αυτή. Αυτό που θέλω να πω όμως είναι ότι δεν αξίζει και για τις δυο ομάδες που έχουν ιστορία στο χώρο του βόλεϊ αυτός ο προγραμματισμός, είναι άδικο και το ξαναλέω".

* O Σωτήρης Πανταλέων κατέβηκε στην Πάτρα για να παρακολουθήσει την αναμέτρηση, χαιρέτησε όλη την ομάδα και την εμψύχωσε πριν την έναρξη της αναμέτρησης.
*Ο Γενικός Αρχηγός του Τριφυλλιού, Τάκης Μαλακατές συνόδευσε την ομάδα στην Πάτρα.

Πηγή: paovolleyball.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου