Παρασκευή 31 Αυγούστου 2012

Ανυπομονώ να διακριθώ στον ΠΑΟ!


Έχει παίξει στην κατάμεστη Λεωφόρο και πλέον δεν βλέπει την ώρα να παίξει μπροστά στον κόσμο του Παναθηναϊκού, η Ιωάννα Δίελα

 Έτοιμη να συνεχίσει την σκληρή δουλειά, προκειμένου να διακριθεί φορώντας την φανέλα με το τριφύλλι, είναι η Ιωάννα Δίελα, που έχει μαγευτεί από την ατμόσφαιρα του κόσμου του Παναθηναϊκού στον «Τάφο του Ινδού».
 Η 22χρονη πρώην αθλήτρια του ΔΑΣΑΛ, αγωνίζεται στις θέσεις 2-3 και αναμένεται να αποτελέσει μία ακόμη λύση στα χέρια της προπονήτριας του «τριφυλλιού», Γιασεμής Σαμαντούρα στο δύσκολο πρωτάθλημα που ξεκινάει. Πέρσι η Δίελα ήταν δεύτερη στα κλεψίματα στο πρωτάθλημα έχοντας 53(μ.ο. 2,5) σημειώνοντας παράλληλα 10,6 πόντους ανά παιχνίδι, με 77% στις βολές, 52% στα δίποντα και 20% στα τρίποντα, 6,2 ριμπάουντ, 2,7 ασίστ και 0,5 τάπες.
Η νεαρή φόργουορντ του Παναθηναϊκού, μίλησε στην «Π» για τους στόχους της με την πράσινη φανέλα!

Τι σημαίνει για σένα η μεταγραφή σου στον Παναθηναϊκό;
«Σίγουρα είναι πολύ τιμητικό να παίζεις για μια ομάδα όπως ο Παναθηναϊκός. Είναι κάτι πολύ διαφορετικό. Πρώτη φορά παίρνω μεταγραφή από τα Λιόσια και χαίρομαι πολύ που ήρθα στον ΠΑΟ. Είναι η μοναδική ομάδα που μαζεύει τόσο κόσμο στο γήπεδο και είμαι πολύ χαρούμενη που ήρθα εδώ».

Τι σου έκανε εντύπωση από τον κόσμο του «τριφυλλιού»;
«Έχω παίξει ως αντίπαλος μέσα στη Λεωφόρο αρκετές φορές και ξέρω τον κόσμο. Ανυπομονώ να παίξω ως παίκτρια αυτού του συλλόγου. Η ενέργεια που παίρνεις από ένα γεμάτο γήπεδο είναι απίστευτη. Και δεν μπορώ να περιμένω μέχρι να παίξω μπροστά τους».

Ποιοι είναι οι προσωπικοί σου στόχοι που θέλεις να πετύχεις στον Παναθηναϊκό;
«Θέλω να συνεχίσω την καλή πορεία που είχα κάνει και πέρσι, όπου φάνηκα ως πρωταγωνίστρια στην ομάδα μου. Θέλω να συνεχίσω την δουλειά στην προπόνηση για να βελτιωθώ ακόμη περισσότερο και φυσικά να συνεισφέρω τα μέγιστα για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της»!

Πηγή: Εφημερίδα "Η Πράσινη"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου