Τρίτη 28 Αυγούστου 2012

Καινούρια αρχή για τα… φίνα κορίτσια!





Όρεξη για σκληρή δουλειά και «δίψα» για διάκριση διαθέτουν τα νέα κορίτσια της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του Παναθηναϊκού, που χθες είχαν την «Πρώτη» τους συγκέντρωση στο «Απ. Νικολαΐδης»

  
Η επίσημη «πρώτη» για το γυναικείο βόλεϊ του Παναθηναϊκού, πραγματοποιήθηκε χθες παρουσία της «Πράσινης» στο ιστορικό ποδοσφαιρικό γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας με την γλυκιά νοσταλγία τόσο λόγω του χώρου, όσο και εξαιτίας του ότι η ομάδα αυτή δεν είχε την αίγλη όπως των παρελθόντων ετών, να πλανάται στον αέρα!
Όλες οι νεαρές, όμορφες και ταλαντούχες αθλήτριες του «τριφυλλιού» έδωσαν το «παρών» στην πρώτη συγκέντρωση της ομάδας ενόψει της νέας σεζόν 2012-2013, και η Ανθή Βασιλαντωνάκη, η οποία έκανε ταξίδι αστραπή από την Πορταριά, όπου αγωνιζόταν με την Εθνική ομάδα βόλεϊ, εκτός από την Μαρία Αποστολάκη, η οποία αναμένεται να ενσωματωθεί αρχές Σεπτεμβρίου. Παρουσία του προέδρου του Ερασιτέχνη, Αχιλλέα Μακρόπουλου, πραγματοποιήθηκε ο αγιασμός της ομάδας στο χορτάρι στο «Απ. Νικολαΐδης», με το πιο επιτυχημένο τμήμα του Ερασιτέχνη να γυρίζει σελίδα.
«Καλωσορίζω τις νέες αθλήτριες στην οικογένεια του Παναθηναϊκού. Ευχαριστώ όσες έμειναν για να βοηθήσουν στα δύσκολα. Μέσα από τα δύσκολα παρουσιάζονται ευκαιρίες. Είμαστε ο Παναθηναϊκός. Μία ομάδα που τα βλέμματα είναι στραμμένα πάνω μας. Με δουλειά, αγάπη και υγεία πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά» ήταν τα λόγια του προπονητή, Σπύρου Χουντουμάδη, που πρόσθεσε: «Όσες είναι εδώ έχουν μεγάλο ταλέντο. Αν αξιοποιηθούν σωστά πιστεύω πως θα πρωταγωνιστούν για τα επόμενα χρόνια στο ελληνικό πρωτάθλημα».
Ενώ αναφορικά για τους στόχους ο τεχνικός της ομάδας ξεκαθάρισε: «Για φέτος ο στόχος του πρωταθλητισμού διαφοροποιείται καθώς στόχος για την φετινή ομάδα είναι να παραμείνει άνετα στην κατηγορία, να παίξει ποιοτικό βόλεϊ και παιχνίδι με παιχνίδι να υπάρχει βελτίωση της ομάδας και από εκεί και έπειτα να δημιουργηθεί ένας κορμός που θα μπορεί να πρωταγωνιστεί τα επόμενα χρόνια».

Μακρόπουλος: «Σας στηρίζουμε»!

Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού ΑΟ, Αχιλλέας Μακρόπουλος που μετά τον αγιασμό της γυναικείας ομάδας μπάσκετ, έμεινε να στηρίξει και τη γυναικεία ομάδα βόλεϊ, πλησιάζοντας τις αθλήτριες θέλησε να τις στηρίξει, λέγοντάς τους: «Υπάρχουν εξαιρετικοί συνάδελφοι και έχει γίνει εξαιρετική δουλειά. Εύχομαι αγάπη, ομόνοια και σας συνιστώ «όχι» άγχος. Δεν πάει να πει ότι στο πρώτο άσχημο αποτέλεσμα θα πρέπει να αγχωθείτε και να τα παρατήσετε. Θα πρέπει να πεισμώσετε ακόμη περισσότερο και να πιστέψετε στους εαυτούς σας ώστε την επόμενη φορά να έρθει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Υπομονή και επιμονή λοιπόν. Πιστεύουμε σε σας και σας στηρίζουμε»!
Ενώ ο υπεύθυνος του τμήματος, Σταύρος Σπύρου ανέφερε: «Σας εύχομαι καλή χρονιά με υγεία. Ξέρετε όλες που βρίσκεστε. Βρίσκεστε στον Παναθηναϊκό τον μεγαλύτερο σύλλογο του κόσμου. Καλή σεζόν να έχουμε»!

Με αρχηγό την Χριστοδούλου!

Όπως ανακοίνωσε ο έφορος του τμήματος, Νίκος Λάζος αρχηγός του Παναθηναϊκού την νέα χρονιά θα είναι η Έλενα Χριστοδούλου, ως η πιο παλιά αθλήτρια της ομάδας. Η νέα αρχηγός των «πρασίνων» σημείωσε:  «Φέτος η ομάδα έχει διαφορετικό ρόστερ, διαφορετικούς στόχους και διαφορετική δυναμική. Υπάρχει εμπειρία από τις παλαιότερες, όμως θεωρώ πως το σημαντικότερο στοιχείο θα είναι το πάθος και η αγωνιστικότητα. Θα υπάρχει περισσότερο όρεξη για δουλειά και για παιχνίδι. Μπορούμε με το πάθος και την καλή διάθεση να κάνουμε μια καλή πορεία για τα δεδομένα της ομάδας. Αυτή η χρονιά θα είναι πού διαφορετική. Είναι δύσκολη. Θα πρέπει να βάλουμε στα μυαλό μας πως τα πράγματα δεν είναι ίδια και ο κόσμος θα πρέπει να στηρίξει την ομάδα»!

Μαλουσάρη: «Εμείς είμαστε εδώ, στα δύσκολα»!

Η Όλγα Μαλουσάρη ως η δεύτερη… παλιά της ομάδας σχολίασε με την σειρά της: «Είναι γνωστό ότι ο Παναθηναϊκός διανύει δύσκολη περίοδο. Εμείς όμως είμαστε εδώ, έτοιμες να δουλέψουμε, να παλέψουμε και να αποδείξουμε τι μπορούμε να κάνουμε στα δύσκολα. Σίγουρα αποτελεί ένα έξτρα κίνητρο το ότι η ομάδα αποτελείται από νεαρές αθλήτριες και γι’ αυτό χρειάζεται δουλειά και υπομονή. Δεν ξέρω για την έδρα, μακάρι να παίζαμε και εμείς στην ιστορική Λεωφόρο αλλά αυτό που εύχομαι είναι οι οπαδοί μας να είναι δίπλα μας και εμείς θα δίνουμε πάντα τον καλύτερό μας εαυτό»!
Τέλος αντιπροσωπεία των οργανωμένων συνομίλησε με τις «πράσινες», λίγο πριν ξεκινήσουν την προπόνηση υπό τις οδηγίες του αρχιπροπονητή του στίβου του ΠΑΟ, Ζήση Κουρέλου, όπως τους τόνισαν τη συμπαράστασή τους:  «Παίξτε για τη φανέλα. Ξέρουμε ότι είναι δύσκολα τα πράγματα. Εμείς θα είμαστε δίπλα σας για να σας στηρίξουμε»!


Το ρόστερ της Γυναικείας ομάδας βόλεϊ 2012-2013

Χριστοδούλου Έλενα, Ιχτιάρη Ελένη, Μαλουσάρη Όλγα, Κουντουρά Έλενα, Καββαδία Αγγελική, Βασιλαντωνάκη Ανθή, Νούσια Αποστολία, Μάρκου Γιάννα, Γλύκα Ελεάννα, Σωτηρίου Μαρία, Μικρουδάκη Αναστασία, Γεωργίου Μαρίνα,  Ηλιάνα Γιανακοπούλου, Τσατσούρη Γεωργία και Μαρία Αποστολάκη.

Προπονητής : Χουντουμάδης Σπύρος
Βοηθός προπονητή : Φιλιππάτος Δήμος
Φυσιοθεραπευτής :Αγγέλου Βασίλης
Γυμναστής : Κουρέλος Ζήσης

Υπεύθυνος Τμήματος: Σπύρου Σταύρος
Έφορος: Λάζος Νίκος (υπεύθυνος επικοινωνίας κ.α)
Υπεύθυνος Νεανίδων-Κορασίδων : Παπαπασχάλης Μπάμπης 
Υπεύθυνος Παγκοράσιδων, ακαδημιών: Μαρσέλλος Κύμης
Υπεύθυνος scouting : Μαλουσάρης Γρηγόρης
Αρμόδιοι χορηγιών: Σπύρου Σταύρος και Μιχαλόπουλος Δημήτρης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου