Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου 2012

Ευχές στους εκπροσώπους του ΠΑΟ



 Καλή δύναμη ευχήθηκε το ΔΣ του Ερασιτέχνη και οι διοικούντες του τμήματος, στους προπονητές της ομάδας ξιφασκίας του Παναθηναϊκού, που συμμετέχουν ως διαιτητές στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου. 

«ΤΟ ΔΣ και ΟΛΟ ΤΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΤΟΥ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ , προεξέχοντος του Προέδρου μας Αχιλλέα Μακρόπουλου εύχεται καλή δύναμη στους προπονητές (ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΖΑΓΛΗ & ΛΕΩΝΙΔΑ ΚΟΥΚΟ) της ομάδας ΞΙΦΑΣΚΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ που έχουν προσκληθεί και συμμετέχουν ως διαιτητές στους Παραολυμπιακούς αγώνες του Λονδίνου. Ιδιαιτέρως δε, στον Δημήτρη Κάζαγλη ο οποίος πέρα από τις υποχρεώσεις προπονητικής στην Εθνική ομάδα και τον Παναθηναϊκό, κάλυψε με σθένος και πείσμα την προσπάθεια των αθλητών μας της παραολυμπιακής ομάδας , που βρίσκονται και θα αγωνιστούν στο Λονδίνο. Ευχόμαστε καλή επιτυχία στους αθλητές μας».
Ενώ τέλος κάλεσαν όσους ενδιαφέρονται να εγγραφούν στις ακαδημίες του συλλόγου: «Από 1 έως 15 Σεπτεμβρίου θα γίνουν οι μεταγραφές αθλητών Ξιφασκίας. Υπενθυμίζουμε ότι ο Παναθηναϊκός για 1η χρονιά λειτούργησε το προπονητικό του κέντρο Ξιφασκίας στην Θύρα 2 της Λεωφόρου και κατάφερε πέρα από τις πρωτιές να φτάσει στην 10η θέση της Πανελλήνιας κατάταξης. Όσοι φίλοι του Παναθηναϊκού και λάτρεις της Ξιφασκίας επιθυμείτε να μεταγραφείτε από άλλες ομάδες ή να εγγραφείτε ή και να δοκιμάσετε το άθλημα επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα (6977213020 Δημ. Σύριος – έφορος του τμήματος ή με τα γραφεία μας 210-6444402).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου