Παρασκευή 31 Αυγούστου 2012

Καμπανάκι στον ΠΑΟ και έκτακτο ΔΣ!

 Τα… ενδοοικογενειακά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο σύλλογος, Ερασιτέχνης με ΤΑΑ, μπορεί να θέσουν ακόμη και εκτός πρωταθλήματος το ανδρικό τμήμα βόλεϊ του Παναθηναϊκού, το οποίο χρειάζεται άμεσα συμβόλαια!
Ο Ηρακλής μπήκε δυνατά στο μεταγραφικό παζάρι για τους εναπομείναντες παίκτες, αφού όπως και το «τριφύλλι» αναμένεται να πάρει κανονικά την άδεια συμμετοχής στο νέο πρωτάθλημα, μετά τις τροποποιήσεις που έγιναν στις ΠΑΕ και ΚΑΕ και θα ισχύσουν και στα ΤΑΑ.
Ο προπονητής του «Γηραιού», Αντρέι Κράβαρικ πήρε τα ηνία του τμήματος και ήδη έπιασε δουλειά, καθώς η στελέχωση του τμήματος είναι πολύ δύσκολη την ώρα που οι υπόλοιπες ομάδες έχουν ξεκινήσει ήδη προετοιμασία. Το θέμα είναι πως ο τεχνικός του Ηρακλή έχει βάλει στο στόχαστρο τους παίκτες που θέλει και ο Παναθηναϊκός, αλλά δεν έχει ακόμη «κλείσει». Συγκεκριμένα ενδιαφέρεται για τους διεθνείς της Εθνικής Εφήβων, τον νεαρό κεντρικό που ήταν στον Παναθηναϊκό και έχει πρόταση να παραμείνει στην ομάδα, Κάσσανδρο Στίγγα, τον πασαδόρο που ήταν στον Παμβοχαϊκό και έχει πρόταση από το «τριφύλλι», Μιχάλη Λιόντα, το λίμπερο του Ολυμπιακού, Παύλο Κουζούνη, ο οποίος βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Παναθηναϊκό. Ενώ δεν αποκλείεται ο Ηρακλής να διεκδικήσει και τους Ανδρέα Ανδεάδη, που έχει πρόταση επίσης από τον Παναθηναϊκό, και τον Θεόκλητο Καριπίδη, που τον έχει προσεγγίσει το «τριφύλλι», ενώ ενδιαφέρεται για ανανέωση του συμβολαίου του η Κηφισιά.
Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό τα πράγματα δυσκολεύουν επικίνδυνα για τον Παναθηναϊκό, από την στιγμή που μπήκε στο… παιχνίδι και ο Ηρακλής, και μάλιστα φαίνεται να κινείται πιο γρήγορα και αποτελεσματικά από τους «πράσινους», που πρέπει να λύσουν σύντομα τα όποια προβλήματα υπάρχουν για να συνεχιστεί η στελέχωση της ομάδας έστω στο παρά πέντε. Μάλιστα σήμερα αναμένεται να γίνει έκτακτο διοικητικό συμβούλιο στον Ερασιτέχνη προκειμένου να δουν τι μέλλει γενέσθαι με το «πράσινο» ΤΑΑ, ενώ άγνωστο είναι το αν θα δώσει το παρών ο πρόεδρος του ΤΑΑ, Χρόνης Ακριτίδης.

Πηγή: Εφημερίδα "Η Πράσινη"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου