Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2012

Τα κεφάλια μέσα και οι πολίστες!



Πραγματοποιήθηκε χθες η κλήρωση του 27ου Πρωταθλήματος Α1 πόλο Ανδρών, με τον Παναθηναϊκό να επιστρέφει κανονικά στην πισίνα, έχοντας τρεις απώλειες παικτών...

  
Στη... σκιά του εκτάκτου διοικητικού συμβουλίου του Ερασιτέχνη που μετατέθηκε για αύριο το απόγευμα και στο οποίο θα αποφασιστούν κάποια διαδικαστικά θέματα για το τμήμα, πραγματοποιήθηκε χθες το μεσημέρι η κλήρωση του πρωταθλήματος πόλο Α1 Ανδρών, της νέας αγωνιστικής περιόδου 2012-13.

Το 27ο πρωτάθλημα της Α1 Ανδρών ξεκινάει στις 10 Νοεμβρίου και αναμένεται να ολοκληρωθεί αρχές Ιουνίου (στις 13 Μαΐου τελειώνει η κανονική περίοδος), με τον Παναθηναϊκό, που εκπροσωπήθηκε από τον έφορο, Νίκο Πλυτά, να μην έχει ακόμη λύσει τα προβλήματα που ταλανίζουν την ομάδα, και να μην έχει καν καταλήξει στο ρόστερ, μιας και κάποιοι παίκτες αποχώρησαν από την ομάδα λίγο πριν το πρώτο… σπριντ. 
Στο μεταξύ χθες όπως αποκάλυψε ο κ. Κατσαρός, η ΚΟΕ, βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με την ΕΡΤ για την τηλεοπτική κάλυψη των αγώνων. Στην περίπτωση που αυτό αποφασιστεί οριστικά, οι αγώνες που θα μεταδίδονται, θα διεξάγονται ημέρα Παρασκευή. Τέλος η ΚΟΕ αποφάσισε να τιμωρούνται παραδειγματικά ομάδες, οι οποίες χωρίς λόγο δεν μετέχουν στη διοργάνωση, ξεκινώντας από αφαίρεση έξι βαθμών, υποβιβασμό κατηγορίας και υποβιβασμό δύο κατηγοριών εάν είναι επαναλαμβανόμενο το φαινόμενο.

Ξαναμπαίνουν στην πισίνα, εκτός ομάδας 3 πολίστες!

Παρελθόν από τον Παναθηναϊκό αποτελούν οι Δημήτρης Λέντζος (πήγε στην Πάτρα), Μάριος Χατζηκυριακάκης (συμφώνησε με την Χίο), και ο Χριστόφορος Δερμιτζάκης, αν και δεν έχει κλείσει ακόμη σε κάποια ομάδα της Α1, ενώ ο αδερφός του, Δήμος Δερμιτζάκης παρόλο που αγωνίστηκε με τα Χανιά στο τουρνουά του ΣΕΔΥ, δεν έχει ακόμη ενημερώσει τους «πράσινους» για την οριστική του απόφαση. Ωστόσο οι υπόλοιποι πολίστες είπαν τέλος στην αποχή από τις προπονήσεις και ξαναέπεσαν στην πισίνα μαζί με τους νέους άνδρες του «τριφυλλιού», ενόψει της Πρεμιέρας του πρωταθλήματος στις 10 Νοεμβρίου, με τον  προπονητή της ομάδας, Φάνη Κουντουδιό να «σηκώνει» μανίκια!
Σήμερα αναμένεται να δουν το… χρώμα του χρήματος, έναν έναντι μισθού, οι εναπομείναντες παίκτες (Κουρλιάφτης, Κατσαούνης, Αφρουδάκης Ζάχος, Χατζηγούλας, Κόχειλας Νικήτας και  Παπαδόγκωνας). Ενώ στο συμβούλιο της Τετάρτης με κεντρικό θέμα το πόλο, αναμένεται να επιλυθεί και το θέμα με την υπογραφή των ιδιωτικών συμφωνητικών των παικτών από τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη, Αχιλλέα Μακρόπουλο, για να βγει το τμήμα από την κρίση και να επικεντρωθεί στις αγωνιστικές του υποχρεώσεις.  Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Αχιλλέας Μακρόπουλος, μιλώντας στο sentragoal, εξήγησε για την κατάσταση που επικρατεί για το τμήμα: «Αυτή την στιγμή έχω την αίσθηση πως πηγαίνουμε, μάλλον, καλά. Μαζί με κάποιους επιφανείς παράγοντες του Παναθηναϊκού ψάχνουμε να βρούμε τρόπους ώστε η ομάδα να κατεβεί κανονικά στο πρωτάθλημα. Γι αυτό τον λόγο μεταθέσαμε το ΔΣ την Τετάρτη, οπότε θα έχουμε οριστική απάντηση, είτε θετική, είτε αρνητική για το θέμα».

 Αναλυτικά το πρόγραμμα του Παναθηναϊκού!

1η Αγωνιστική           10/11/2012     Σάββατο
ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΑΟ   -           Ν.Ο. ΠΑΤΡΩΝ

2η Αγωνιστική           17/11/2012     Σάββατο
Ν.Α.Ο. ΚΕΡΚΥΡΑΣ         -           ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΑΟ

3η Αγωνιστική           24/11/2012     Σάββατο
ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΑΟ   -           Ν.Ο. ΧΑΝΙΩΝ

4η Αγωνιστική           1/12/2012       Σάββατο
ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΑΟ   -           ΝΟ ΧΙΟΥ

5η Αγωνιστική           8/12/2012       Σάββατο
ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ   -           ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΑΟ

6η Αγωνιστική           15/12/2012     Σάββατο
ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΑΟ   -           Γ.Σ. ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ

7η Αγωνιστική           22/12/2012     Σάββατο
Π.Α.Ο.Κ.           -           ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΑΟ

8η Αγωνιστική           12/1/2013       Σάββατο
ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΑΟ   -           ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π.

9η Αγωνιστική           19/1/2013       Σάββατο
Α.Ο.Π. ΦΑΛΗΡΟΥ        -           ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΑΟ

10η Αγωνιστική         26/1/2013       Σάββατο
ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΑΟ   -           Ν.Ο. ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟY

11η Αγωνιστική         9/2/2013         Σάββατο
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ Γ.Σ.           -           ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΑΟ


Πηγή: Εφημερίδα Η Πράσινη"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου