Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2012

Θηρίο σε... κλουβί!



Τα αδύνατα δυνατά, ούτως ώστε να μπορέσει να επιστρέψει το συντομότερο δυνατό στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας του θα κάνει ο νεαρός μπλοκέρ του Παναθηναϊκού, Γιάννης Μαδούρας

  
Έχοντας ως παρακαταθήκη τη νίκη επί του Μίλωνα, ξεκινάνε την Τρίτη την προετοιμασία τους ενόψει του αγώνα με τον Ολυμπιακό την προσεχή Δευτέρα για την 4η αγωνιστική του Πρωταθλήματος, οι βολεϊμπολίστες του Παναθηναϊκού.

Ο τεχνικός του «τριφυλλιού» Στέλιος Καζάζης αν και ικανοποιημένος από το θετικό αποτέλεσμα, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε μετά τον αγώνα με τον Μίλωνα, θέλει να δει τους παίκτες του να αποφεύγουν κάποια ατομικά τους λάθη, κάτι που δεν έχει ακόμη επιτευχθεί και σε αυτό αναμένεται να σταθεί στις πρώτες προπονήσεις ενόψει του ντέρμπι «αιωνίων». Στο αγωνιστικό κομμάτι, οι Γιάννης Μαδούρας και Τζόσουα Γουόκερ συνεχίζουν φυσικοθεραπείες ενώ έχουν ξεκινήσει και ατομικά προγράμματα, προκειμένου να ενσωματωθούν το συντομότερο δυνατό στις προπονήσεις. Παρόλα αυτά για το ματς με τον Ολυμπιακό είναι εξαιρετικά αμφίβολο το αν θα χρησιμοποιηθούν. Αμφότεροι ωστόσο στο ματς με τον Μίλωνα, ήταν σαν… θηρία στο κλουβί, βλέποντας την προσπάθεια των συμπαικτών τους, από τις εξέδρες του κλειστού της Γλυφάδας, και όντας ανήμποροι να μπουν να βοηθήσουν.
Ο νεαρός Γιάννης Μαδούρας, μιλώντας στην «Πράσινη» τόνισε σχετικά: «Μου ήταν πολύ δύσκολο που έβλεπε τους συμπαίκτες μου να παίζουν και να μην μπορώ εγώ να μπω και να βοηθήσω. Τρελάθηκα βλέποντας τον αγώνα απ’ έξω»!
Εν συνεχεία ο 19χρονος κεντρικός, υπογράμμισε: «Βλέποντας τον αγώνα με τον Μίλωνα, απ’ έξω, κατάλαβα πως αυτό που πρέπει να διορθώσουμε είναι τα λάθη. Αν το πετύχουμε αυτό, πιστεύω ότι θα πάμε πολύ καλά στη συνέχεια. Αλλά η αλήθεια είναι πως η ομάδα χρειάζεται ακόμη δουλειά, μιας και δεν είχαμε το χρόνο να «δεθούμε» εξαιτίας της καθυστέρησης της έναρξης της προετοιμασίας μας. Το θετικό είναι ότι όλοι είμαστε δεμένοι και «παλεύουμε» σε όλα τα παιχνίδια. Αν και η ομάδα μου αποτελείται από μικρής ηλικίας αθλητές, πιστεύω ότι έχουμε δυνατότητες να κάνουμε πολλά πράγματα στη συνέχεια του πρωταθλήματος».
Ο Γιάννης Μαδούρας κατέληξε: «Μπορεί μέχρι στιγμής να μην έχουμε πάρει τα αποτελέσματα που θέλαμε, αλλά συνεχίζουμε έτσι και θα πάμε ακόμη καλύτερα, με όπλο το πάθος μας και το νεανικό ενθουσιασμό».

Αύριο η σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας

Αύριο, Τετάρτη στις 31 Οκτωβρίου, το πρωί θα πραγματοποιηθεί η σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας ενόψει του ντέρμπι «αιωνίων» στο κλειστό του Ρέντη, με τον τιμ μάνατζερ, Ρούλη Αγραππιδάκη να εκπροσωπεί τον Παναθηναϊκό. 

Πηγή: Εφημερίδα "Η Πράσινη"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου