Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2012

Όλα για όλα με Ηρακλή Κηφισιάς!



 Στα λάθη που έγιναν στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό, στάθηκε ο προπονητής της ομάδας, Σπύρος Χουντουμάδης στην χθεσινή πρώτη προπόνηση μετά το ντέρμπι «αιωνίων», προκειμένου να αποφευχθούν στο μέλλον.
Οι «πράσινες» πρέπει να αφήσουν πίσω τους την ήττα από τον Ολυμπιακό και να επικεντρωθούν στο ματς με τον Ηρακλή Κηφισιάς που ακολουθεί το προσεχές Σάββατο στο κλειστό της Κυψέλης. Με όπλο τον κόσμο τους οι αθλήτριες του Παναθηναϊκού θα πρέπει να διεκδικήσουν βαθμούς και φυσικά μια καλή εμφάνιση από την ομάδα των Βορείων προαστίων που έχει ξεκινήσει δυναμικά το πρωτάθλημα.
Η Ελένη Ιχτιάρη, ακόμη δεν έχει επανέλθει από τον τραυματισμό της, κυρίως ψυχολογικά, και δεν υπολογίζεται από τον προπονητή του «τριφυλλιού», που ήδη έχει καλύψει το κενό της κυρίως με την Γεωργία Τσατσούρη και δευτερευόντως με την 16χρονη Μαρία Σωτηρίου, που αμφότερες έχουν κάνει αλματώδη βελτίωση.
Αναλυτικά η 4η αγωνιστική της Α1 Γυναικών, ξεκινάει το Σάββατο στις 3 Νοεμβρίου: στις 4μ.μ. ΦΟ Βριλησσίων - ΟΠ Ρεθύμνου (Οικονόμου Β. – Μάλφας), 6μ.μ. ΑΟ Παναθηναϊκός - ΓΣΚ Ηρακλής (Τσιμπινός – Τσίτσικας), 6:30μ.μ. Ολυμπιακός ΣΦΠ - ΑΟ Τραχώνων (Μόσχος – Κολτσίδας), 7μ.μ. ΑΟ Μαρκοπούλου - ΣΑΑΚ Ανατόλια (Κατσούλης – Παπαστάμος), 7:30μ.μ. ΓΣ Ηρακλής - ΑΣ Μακεδόνες (Κωνσταντινίδης-Κυριακόπουλος) και ολοκληρώνεται την Κυριακή στις 6μ.μ.: ΔΑΣ Ωραιοκάστρου - ΑΕΚ Αθηνών (Αβραμίδης – Κάλλης Κ).

MVP η Στράντζαλη

Πολυτιμότερη αθλήτρια της 3ης αγωνιστικής της Α1 Γυναικών, αναδείχθηκε η νεαρή Όλγα Στράντζαλη του Ηρακλή Θεσσαλονίκης. Η 16χρονη Ελληνίδα ακραία ήταν η κορυφαία της ομάδας της στην εκτός έδρας νίκη με 3-1 επί του Ανατόλια, σημειώνοντας ορισμένους από τους πιο κρίσιμους πόντους στο «τρίποντο» των «κυανόλευκων». Συγκεκριμένα η διεθνής αθλήτρια, που έχει διατελέσει μέλος των Εθνικών ομάδων Κορασίδων, Νεανίδων, πρόσφατα και της Εθνικής Γυναικών, μεταγράφηκε φέτος στον Ηρακλή από τον Αίαντα Ευόσμου, από τον οποίο έφυγε ως Πρωταθλήτρια Κορασίδων 2012 και πολυτιμότερη παίκτρια (MVP) της διοργάνωσης, τελείωσε τον αγώνα με 27 πόντους, έχοντας 2 άσους, 22/37 επιθέσεις, 59% υποδοχή και 3 μπλοκ.
* Η ανάδειξη της MVP γίνεται με βάση την στατιστική κάλυψη των αγώνων της Α1 γυναικών.

Πηγή: Εφημερίδα "Η Πράσινη"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου