Κυριακή 28 Οκτωβρίου 2012

"Έχω ακόμη άγχος, αλλά προσπαθώ"!



«Το ματς κρίθηκε στο 2ο σετ», όπως χαρακτηριστικά ανέφερε η Ανθή Βασιλαντωνάκη μετά τη λήξη του ντέρμπι "αιωνίων"!


Πρώτη σκόρερ του Παναθηναϊκού, ήταν για τρίτο σερί παιχνίδι, η Ανθή Βασιλαντωνάκη που κέρδισε 15 πόντους. Η 16χρονη διαγώνιος, αμέσως μετά το ντέρμπι, τόνισε: «Ήταν μια διαφορετική και όμορφη εμπειρία για εμένα και ελπίζω να ζήσω πολλά ματς σαν αυτά τα μεταξύ των δύο αιωνίων αντιπάλων. Το παιχνίδι κρίθηκε στο δεύτερο σετ όπου αν και πήραμε τη διαφορά, ο Ολυμπιακός κατάφερε να το κερδίσει. Έχω ακόμα άγχος στα ματς, αλλά προσπαθώ να δίνω το καλύτερο για τον Παναθηναϊκό στο γήπεδο. Εμείς είμαστε μια νεανική ομάδα, αλλά πιστεύω ότι δεν θα έχουμε πρόβλημα στην παραμονή μας».
 
Από την πλευρά της η «ερυθρόλευκη» Ιβάνα Λούκοβιτς, πρώτη σκόρερ του αγώνα με 16 πόντους, υπογράμμισε: «Δεν ξέρω γιατί κάναμε τόσα λάθη και γιατί είχαμε τόσα σκαμπανεβάσματα στο παιχνίδι μας. Ελπίζω να τα διορθώσουμε στη συνέχεια. Δεν περίμενα τόσο κόσμο στο γήπεδο και σίγουρα ήταν ο 7ος παίκτης μας. Ευχαριστώ πολύ τον κόσμο του Ολυμπιακού που μας βοήθησε σε ένα δύσκολο όπως εξελίχθηκε στο παιχνίδι. Για το επόμενο ματς με τους Τράχωνες, το μόνο που ξέρω είναι ότι δεν υπάρχουν μικρές και μεγάλες ομάδες, πρέπει να παίξουμε τη δική μας τακτική για να κερδίσουμε».


Η «μάχη» των... πάγκων!

Οι Σπύρος Χουντουμάδης και Τέλης Σωτήρχος, εμφανίστηκαν αμφότεροι ικανοποιημένοι αλλά για... διαφορετικούς λόγους μετά το ντέρμπι «αιωνίων» που δεν θύμισε σε τίποτα παλιότερες εποχές, μιας και δεν υπήρχαν... αστέρια όπως Μόλναρ ή Ογκνιένοβιτς, ούτε φυσικά ο παλμός ή η ποιότητα ενός τέτοιου αγώνα.
 Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, μιλώντας στην κάμερα της Nova, εξήγησε: «Είναι λογικό να έχουμε σκαμπανεβάσματα στο παιχνίδι μας γιατί το ρόστερ μας αποτελείται από μικρές σε ηλικία αθλήτριες. Πρέπει να δουλέψουμε στον τομέα της ψυχολογίας. Στα δύο πρώτα σετ, κάναμε την προσπάθεια μας, και μέχρι το 2-0 έμεινα ικανοποιημένος. Δεν επιτρέπεται όμως να ξεκινάμε με τέτοιο τρόπο στο 3ο σετ και να έχουμε τόσο κακή ψυχολογία. Κρατάμε την εικόνα του ματς γιατί μας ενδιαφέρει να δούμε τα λάθη μας και να τα διορθώσουμε στη συνέχεια. Χρειάζεται να βγάζουμε το 100% στον αγώνα και να κάνουμε μεγαλύτερη προσπάθεια στην προπόνηση».
Και πρόσθεσε: «Είναι εφικτός ο στόχος να επιστρέψει ο Παναθηναϊκός στα υψηλά επίπεδα του πρόσφατου παρελθόντος. Χρειαζόμαστε βαθμούς στα επόμενα ματς για να τονώσουμε την ψυχολογία μας».
 Παράλληλα ο τεχνικός του Ολυμπιακού Τέλης Σωτήρχος, που κέρδισε την «μάχη» των πάγκων, ανέφερε: «Είμαι ικανοποιημένος από τη νίκη και τους βαθμούς, όχι και από την απόδοση. Ίσως είχαμε υπερβολική θέληση να αποδείξουμε πράγματα κόντρα στον Παναθηναϊκό, αλλά δεν μας βγήκε. Από την αρχή έχουμε θέσει στόχο το πρωτάθλημα, παίζουμε στα ίσια την ΑΕΚ, αλλά υπάρχει και ο Ηρακλής Κηφισιάς, που θα κάνει πολλές και μεγάλες ζημιές. Είναι μια ομάδα έκπληξη. Εμείς και τις δύο αυτές ομάδες τις κοιτάμε στα μάτια και μπορούμε να πάρουμε και πρωτάθλημα και Κύπελλο. Όλα θα κριθούν στις λεπτομέρειες».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου