Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2012

ΠΑΟ μαζί με ΕΟΚ για την προβολή του μπάσκετ!



 Ευχαριστήρια ανακοίνωση για την ιστοσελίδα womensports που μέχρι πρότινος πρόβαλλε τα εντός έδρας παιχνίδια του Παναθηναϊκού, εξέδωσε η διοίκηση του Ερασιτέχνη, που εξέφρασε την συμπαράστασή του στην προσπάθεια της ΕΟΚ προκειμένου να διαδοθεί του μπάσκετ.
Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Ο Παναθηναϊκός Α.Ο θέλει να ευχαριστήσει την ιστοσελίδα Womensports για τη μέχρι πρότινος συνεργασία στην προβολή των αγώνων της γυναικείας ομάδας μπάσκετ και παράλληλα να ενημερώσει ότι το Τριφύλλι συμπορεύεται πλήρως με την Ε.Ο.Κ σε ότι αφορά την προβολή και την διάδοση του αθλήματος.
 Η Ομοσπονδία ανακοίνωσε τη σύναψη συνεργασίας με την Εταιρεία Live 1 T.V. (www.live1tv.eu) και ο Παναθηναϊκός χαιρετίζει αυτή την αξιόλογη προσπάθεια και συστρατεύεται για το καλό του αθλήματος μαζί της.
Ωστόσο, πιστοί στην προσπάθεια και σεβόμενοι τη «δίψα» του κόσμου μας να παρακολουθεί τους αγώνες της ομάδας ή ακόμα και στιγμιότυπα, οι ιθύνοντες του τμήματος θα κάνουν ότι περνάει από το χέρι τους για την μεγαλύτερη προβολή του γυναικείου τμήματος μπάσκετ».
Παράλληλα ανακοίνωση για να εξηγήσει τους λόγους που πλέον δεν θα προβάλλονται οι αγώνες του Παναθηναϊκού εξέδωσε και το womensports.gr. Μεταξύ άλλων αναφέρει: «Εκφράζουμε τη λύπη μας που δεν έχουμε τη δυνατότητα να ικανοποιήσουμε όλους εσάς που υποδεχτήκατε με ενθουσιασμό την προσπάθεια μας, το womensports.gr θα σταθεί δίπλα τόσο στην ΕΟΚ και την Live1TV όσο και στις ίδιες τις ομάδες, τις παίκτριες και τους παράγοντες. Δεν θα κάνει τίποτα διαφορετικό από αυτό που έκανε μέχρι τώρα.
Τέλος, αισθανόμαστε ειδικά την ανάγκη να ευχαριστήσουμε από βάθους καρδιάς το επιτελείο και τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού, οι οποίοι μας έδειξαν πρωτοφανή εμπιστοσύνη και μας ανέθεσαν τα δικαιώματα τους. Η στήριξη τους και η εμπιστοσύνη είναι δείγματα θέλησης για πραγματική ανάπτυξη του αθλήματος».

Πηγή: Εφημερίδα "Η Πράσινη"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου