Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2012

Όλα για όλα για βαθμούς!



Να χαλάσουν την υποδοχή του Ηρακλή Κηφισιάς, στοχεύοντας σε βαθμό ή βαθμούς από το σημερινό, στις 6μ.μ., κρίσιμο ματς στο κλειστό της Κυψέλης, επιδιώκουν τα... φίνα κορίτσια του Παναθηναϊκού


Να κάνουν το… βήμα παραπάνω, κερδίζοντας βαθμούς εκτός από εντυπώσεις, επιθυμούν τα νεαρά φίνα κορίτσια του Παναθηναϊκού στο σημερινό παιχνίδι στις 6μ.μ. κόντρα στον Ηρακλή Κηφισιάς στο κλειστό της Κυψέλης για την 4η αγωνιστική της Α1 Γυναικών.

Οι «πράσινες» μπορεί να μην είναι το φαβορί στην σημερινή αναμέτρηση, μιας και ο Ηρακλής Κηφισιάς που πέρσι έβγαλε εκτός 4άδας τον Παναθηναϊκό, ενισχύθηκε ακόμη περισσότερο με τρεις ξένες και πλέον είναι ζωντανός στην διεκδίκηση των τίτλων από ΑΕΚ και Ολυμπιακό. Ωστόσο με τον κόσμο στο πλευρό τους, θέλουν να συνεχίσουν την προσπάθειά τους και να κερδίσουν τις εντυπώσεις, αλλά και βαθμούς για να εξασφαλίσουν όσο το δυνατόν συντομότερα την παραμονή τους στην κατηγορία.
Ο τεχνικός του «τριφυλλιού», Σπύρος Χουντουμάδης θα έχει και την Ελένη Ιχτιάρη στην διάθεσή του, αφού όλη την εβδομάδα ακολούθησε όλο το πρόγραμμα των «πρασίνων» χωρίς πρόβλημα και θα επιδιώξει με όλα του τα «όπλα» να πάρει κάτι από αυτό το κρίσιμο παιχνίδι. Ο Έλληνας τεχνικός μιλώντας στην «Πράσινη» εξήγησε σχετικά: «Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Παίζουμε με μια ομάδα που είναι ζωντανή στη διεκδίκηση των τίτλων καθώς είναι ακόμη περισσότερο ενισχυμένη από πέρσι με τρεις ξένες. Εμείς προσπαθούμε σε όλα τα παιχνίδια να πιέζουμε τον αντίπαλο και να ανεβάζουμε από παιχνίδι σε παιχνίδι την απόδοσή μας. Από εκεί και έπειτα θα προσπαθήσουμε να τους χαλάσουμε την υποδοχή, πιέζοντας στο σέρβις, μιας και είναι μια ομάδα που έχει επιθετικές λύσεις και πρέπει να στοχεύσουμε αλλού».
Ο Σπύρος Χουντουμάδης κατέληξε: «Εμείς θα προσπαθήσουμε να παίξουμε ελεύθερα να περιορίζουμε τις μεταπτώσεις που έχουμε στο παιχνίδι μας και να βγάλουμε τον καλύτερό μας εαυτό».

«Δύναμη και ενέργεια από τον κόσμο μας»!

Παράλληλα το λίμπερο του Παναθηναϊκού, Γιάννα Μάρκου μιλώντας στο panathinaikos1908.gr σχολίασε: «Θέλουμε να περιορίσουμε τα λάθη, να αποβάλλουμε το άγχος και να είμαστε συγκεντρωμένες, ώστε να διεκδικήσουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα». Ενώ αναφορικά με τον κόσμο του Παναθηναϊκού, η νεαρή «πράσινη» τόνισε: « Είναι η δεύτερη εντός έδρας αναμέτρηση και η ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού στην Κυψέλη μας δίνει ενέργεια και δύναμη και τους θέλουμε κοντά μας σε όλα τα παιχνίδια».
 Αναλυτικά το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής έχει ως εξής:
Σαβ. 3/11/2012
Μαρκοπούλου 19.00 ΑΟ Μαρκοπούλου - ΣΑΑΚ Ανατόλια (Κατσούλης – Παπαστάμος/Ακαρέπης)
Μ.Μερκούρη    18.30  Ολυμπιακός ΣΦΠ - ΑΟ Τραχώνων (Μόσχος – Κολτσίδας/Τριανταφύλλου)
Κατσάνειο 19.30 ΓΣ Ηρακλής - ΑΣ Μακεδόνες (Κωνσταντινίδης-Κυριακόπουλος/Καραγιάννης)
Βριλησσίων 16.00 ΦΟ Βριλησσίων - ΟΠ Ρεθύμνου (Οικονόμου Β. – Μάλφας/Πέρρος)
Πανελληνίου 18.00 ΑΟ Παναθηναϊκός - ΓΣΚ Ηρακλής (Τσιμπινός – Τσίτσικας/Πολίτης)
Κυρ. 4/11/2012
Κoνταξοπούλειο 18.00 ΔΑΣ Ωραιοκάστρου - ΑΕΚ Αθηνών (Αβραμίδης – Κάλλης Κ./Στεργιόπουλος)
   
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (3αγώνες): 1. Ολυμπιακός 9  (9-0), 2. ΑΕΚ 8 (9-2), 3. Ηρακλής Κηφισιάς 7 (8-4), 4. Ηρακλής 6 (6-4), 5. Βριλήσσια 5 (6-5), 6. Μαρκόπουλο 5 (6-6), 7. Ανατόλια 4 (6-7), 8. ΟΠΕ Ρεθύμνου 3 (3-6), 9. Μακεδόνες Αξιού 3 (4-7), 10. Τράχωνες Αλίμου 2 (4-8), 11.ΔΑΣ Ωραιοκάστρου 1 (4-9), 12. Παναθηναϊκός 1 (2-9)


Πηγή: Εφημερίδα "Η Πράσινη"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου