Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2012

Να νικήσουν την… ατυχία τους




Σοκ έχει προκαλέσει στις τάξεις της ανδρικής ομάδας βόλεϊ του Παναθηναϊκού, ο νέος τραυματισμός αφού οι «πράσινοι» έχουν να αντιμετωπίσουν εκτός από τους αντιπάλους τους και συγκεκριμένα την Δευτέρα τον Ολυμπιακό, και την… ατυχία που τους έχει κοστίσει ήδη τρεις τραυματισμούς των Γιάννη Μαδούρα,  Τζόσουα Γουόκερ και Κάρλος Μορέιρα.
Οι δύο πρώτοι έχουν μπει σε ρυθμό προπονήσεων, όμως παραμένουν αμφίβολοι μέχρι την τελευταία στιγμή, αν και ο Μαδούρας θα πρέπει να επιστρέψει για να καλύψει το κενό του Μορέιρα, μιας και ο Στέλιος Καζάζης έχει μείνει μόνο με έναν κεντρικό, τον Κάσσανδρο Στίγγα!
Ο Μιχάλης Λιόντας μιλώντας στην «Πράσινη» εξήγησε: «Είχαμε το απρόοπτο με τον Μορέιρα που μας έχει προβληματίσει αν και ο Μαδούρας μπορεί να είναι σε θέση να παίξει για να καλύψει το κενό του Μορέιρα». Ο νεαρός πασαδόρος του «τριφυλλιού» πρόσθεσε σχετικά με το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό: «Στις προπονήσεις τα δίνουμε όλα και προσπαθούμε όλοι να δείξουμε το καλύτερο αποτέλεσμα την Δευτέρα στον αγώνα. Ο Ολυμπιακός είναι το φαβορί, όμως πρέπει να το αποδείξει και μέσα στο γήπεδο. Εμείς θα δώσουμε το 1000% των δυνατοτήτων μας για να πάρουμε ότι καλύτερο γίνεται από αυτό το παιχνίδι. Και με καλή απόδοση δική μας μόνο θετικά πράγματα μπορούμε να αποκομίσουμε ακόμη και αν χάσουμε».
Καταλήγοντας ο Μιχάλης Λιόντας τόνισε: «Μας ενδιαφέρει να παίξουμε καλό βόλεϊ, να «δεθούμε» σαν ομάδα για να υπάρχει συνέχεια. Δε μας αγχώνει η βαθμολογία, καθώς πιστεύουμε στις δυνατότητές μας και αργά η γρήγορα οι βαθμοί θα έρθουν και θα μας εξασφαλίσουμε την παραμονή. Θέλουμε να διορθώσουμε κάποια ατομικά στοιχεία μας και γι αυτό κάνουμε ότι μας λέει ο προπονητής μας και προσπαθούμε να το δείξουμε στον αγωνιστικό χώρο. Ανυπομονούμε να επιστρέψουν οι τραυματίες για να φανεί η πραγματική δυναμική της ομάδας»! 

Πηγή: Εφημερίδα "Η Πράσινη"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου