Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2011

Η «πρώτη» του Χριστοφορίδη





Την πρώτη του προπόνηση έκανε την Τετάρτη το απόγευμα ο Μιχάλης Χριστοφορίδης, που επέστρεψε στη Λεωφόρο μετά από 10 χρόνια! 
Ο έμπειρος κεντρικός αναμένεται σήμερα να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και αν όλα πάνε καλά αμέσως μετά να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό.
Εκτός από τον 38χρονο κεντρικό, που τέθηκε κανονικά στην διάθεση του προπονητή του Δημήτρη Καζάζη, ενόψει του κρίσιμου ντέρμπι με τον Ολυμπιακό το προσεχές Σάββατο, καλώς εχόντων των πραγμάτων, στον «Τάφο του Ινδού» βρέθηκε έπειτα από δύο ημέρες απουσίας και ο… άσωτος, Σάκης Ψάρρας. 
Ο έμπειρος πασαδόρος, έχει συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό, αλλά τον θέλει και ο Ηρακλής, ιδιαίτερα μετά την χθεσινή του ήττα από την Αρκάς, όπου το κενό του Κώστα Προύσαλη, φάνηκε ότι δεν μπορεί να το αναπληρώσει ο Μποζίδης. Παρόλα αυτά φαίνεται πως οι «κυανόλευκοι» δεν μπορούν να πληρώσουν τον Παναθηναϊκό για να αποκτήσουν τον Σάκη Ψάρρα και έτσι αν δεν δεχτούν να παραχωρήσουν τους Μποζίδη και Πελεκούδα στο «τριφύλλι», δεν πρόκειται να προχωρήσει και η μεταγραφή του Ψάρρα στον Ηρακλή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου